Sistemde virüs var mı?

Maksimum391

Picopat
Daha fazla  
Ben gminer yüklicektim, Microsoft Defender buna izin vermedi bende EXE dosyasını çalıştırmadan direkt Defender üzerinden karantinaya alıp sildim. Fakat bilgisayarımı açtığımda PUA:Win32/Vigua.A engellenemedi diye bir uyarı aldım. Malwarebytes yükledim tarama yaptım temiz çıktı. Defender'dan gelen mesajların SS'leri aşağıda.

Ekran görüntüsü 2025-04-09 172347.png

Ekran görüntüsü 2025-04-09 172347.png

Ekran görüntüsü 2025-04-09 172402.png

Ben gminer yüklicektim, Microsoft Defender buna izin vermedi bende EXE dosyasını çalıştırmadan direkt Defender üzerinden karantinaya alıp sildim. Fakat bilgisayarımı açtığımda PUA:Win32/Vigua.A engellenemedi diye bir uyarı aldım. Malwarebytes yükledim tarama yaptım temiz çıktı. Defender'dan gelen mesajların SS'leri aşağıda.

Eki Görüntüle 2465899

Eki Görüntüle 2465899

Eki Görüntüle 2465901

Mining uygulaması olduğu ve kazım yaptığı için uyarı vermesi normaldir sisteminde herhangi bir antivirüs yazılımı kurulu iken kazım islemi yapamazsın kapatman gerekiyor. Kendi orijinal relase dosyasını indirdiysen endişelenecek bir durum yok.

Mining uygulaması olduğu ve kazım yaptığı için uyarı vermesi normaldir sisteminde herhangi bir antivirüs yazılımı kurulu iken kazım islemi yapamazsın kapatman gerekiyor. Kendi orijinal relase dosyasını indirdiysen endişelenecek bir durum yok.

Önceden çok fazla hack yaşadığım için çok tedirginim zaten miningdende vazgeçtim bu yüzden.Şuan temiz ama değilmi virüs yok?

Eki Görüntüle 2465899

Eki Görüntüle 2465899

Eki Görüntüle 2465901
Mining olduğu için olabilir kendi sitesinden indir sıkıntı etmez

Önceden çok fazla hack yaşadığım için çok tedirginim zaten miningdende vazgeçtim bu yüzden.Şuan temiz ama değilmi virüs yok?
Yok hocam

Çalıştırmamızsınız

Korktuğum için vazgeçtim reis. OneDrive'ı bile etkinleştirdim korkudan.
Bencede hocam bende çok korkuyordum virüssüz indirmeme rağmen crack dosyasından ve WINDWOSBT dosyasından falan o kadar takıntım vardı windows11 ile sıkıntı var sandım ama windows 10 olan bilgisiyarı açtığımda kurduğum hiç birşeyin virüslü olmadığını anladım sürekli formatlıyordum

Bencede hocam bende çok korkuyordum virüssüz indirmeme rağmen crack dosyasından ve wındwosbt dosyasından falan o kadar takıntım vardı Windows 11 ile sıkıntı var sandım ama Windows 10 olan bilgisayarı açtığımda kurduğum hiçbirşeyin virüslü olmadığını anladım sürekli formatlıyordum.

Resmon bölümünde görev yöneticisinde olmayan svchostlar çıktı. Malwatebytes sonuçlarım temiz problem çıkar mı?

Mining olduğu için olabilir kendi sitesinden indir sıkıntı etmez

Yok hocam

Çalıştırmamızsınız

Resmon bölümünde görev yöneticisinde olmayan svchostlar çıktı. Malwatebytes sonuçlarım temiz problem çıkar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı