M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 29 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar soru açık ve net. Neden?
KS KS M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 29 Kasım 2021 #11 Silinen üye dedi: Technopat sosyalde böyle bir cözüm buldum ve sorun yaşayan kişi cözmüş. Win+r ile çalıştır'ı açıp, services.msc yazıp enterlayın. SysMain'e gelip, çift tıklayın. Açılan yerde başlangıç türünü devre dışı yapın ve hizmet durumunda çalışıyor kısmının altındaki Durdur'a basın. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok services.msc de SysMain die bir şey yok. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Technopat sosyalde böyle bir cözüm buldum ve sorun yaşayan kişi cözmüş. Win+r ile çalıştır'ı açıp, services.msc yazıp enterlayın. SysMain'e gelip, çift tıklayın. Açılan yerde başlangıç türünü devre dışı yapın ve hizmet durumunda çalışıyor kısmının altındaki Durdur'a basın. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok services.msc de SysMain die bir şey yok.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 29 Kasım 2021 #12 Moolong dedi: Öyle bir şey yok services.msc de SysMain die bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Klavye de s basarsan SysMain'i bulurusun. Dosya Ekleri 1638197115679.png 67,8 KB · Görüntüleme: 26 Artı 0 Eksi
Moolong dedi: Öyle bir şey yok services.msc de SysMain die bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Klavye de s basarsan SysMain'i bulurusun.
qstewie2K Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #13 Moolong dedi: Arkadaşlar soru açık ve net. Neden? Eki Görüntüle 1228846 Genişletmek için tıkla... Win 7 mi 10 mu kullanıyorsun? Artı 0 Eksi
Moolong dedi: Arkadaşlar soru açık ve net. Neden? Eki Görüntüle 1228846 Genişletmek için tıkla... Win 7 mi 10 mu kullanıyorsun?
KS KS M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 29 Kasım 2021 #14 qstewie2K dedi: Windows 7 mi 10 mu kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... 8.1 Artı 0 Eksi
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 29 Kasım 2021 #15 qstewie2K dedi: Windows 7 mi 10 mu kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Technopat forum da hangi işletim sistemi kullandığını görebiliyorsun 8.1 kullanıyormuş. Artı 0 Eksi
qstewie2K dedi: Windows 7 mi 10 mu kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Technopat forum da hangi işletim sistemi kullandığını görebiliyorsun 8.1 kullanıyormuş.
KS KS M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 29 Kasım 2021 #16 Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 1228869 Klavye de s basarsan SysMain'i bulurusun. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 1228869 Klavye de s basarsan SysMain'i bulurusun. Genişletmek için tıkla...
qstewie2K Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #17 Moolong dedi: 8.1 Genişletmek için tıkla... Şeye baksana kanka Gorev yönetici, hizmetler, altta hizmetleri aç de, Windows search var onu durdur ve sağ tık yapıp devre dışı bırak bide onu dene Silinen üye dedi: Technopat forum da hangi işletim sistemi kullandığını görebiliyorsun 8.1 kullanıyormuş. Genişletmek için tıkla... Nerden görüyorsun ben üye olalı 1 hafta oldu Artı 0 Eksi
Moolong dedi: 8.1 Genişletmek için tıkla... Şeye baksana kanka Gorev yönetici, hizmetler, altta hizmetleri aç de, Windows search var onu durdur ve sağ tık yapıp devre dışı bırak bide onu dene Silinen üye dedi: Technopat forum da hangi işletim sistemi kullandığını görebiliyorsun 8.1 kullanıyormuş. Genişletmek için tıkla... Nerden görüyorsun ben üye olalı 1 hafta oldu
KS KS M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 29 Kasım 2021 #18 qstewie2K dedi: Şeye baksana kanka gorev yönetici, hizmetler, altta hizmetleri aç de, Windows Search var onu durdur ve sağ tık yapıp devre dışı bırak bir de onu dene. Nereden görüyorsun ben üye olalı 1 hafta oldu. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Artı 0 Eksi
qstewie2K dedi: Şeye baksana kanka gorev yönetici, hizmetler, altta hizmetleri aç de, Windows Search var onu durdur ve sağ tık yapıp devre dışı bırak bir de onu dene. Nereden görüyorsun ben üye olalı 1 hafta oldu. Genişletmek için tıkla... Olmadı.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 29 Kasım 2021 #19 Moolong dedi: Eki Görüntüle 1228875 Genişletmek için tıkla... SysMain gelene kadar s bassana abicim Allah Allah'ya bu kadar zor değil Artı 0 Eksi
Moolong dedi: Eki Görüntüle 1228875 Genişletmek için tıkla... SysMain gelene kadar s bassana abicim Allah Allah'ya bu kadar zor değil
qstewie2K Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #20 Moolong dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Moolong dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et