Çözüldü Sistemde yüksek RAM kullanımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

abdullawp0_msrp

Hectopat
Daha fazla  
Önceden hiçbir şey açık değilken %12 RAM kullanıyordu ama bir program indirdikten sonra hiçbir şey açık olmadığı halde %60'ın altına inmiyor ve işlemcim de aynı şekilde %60 altına düşmüyor.

Ekran Görüntüsü (11).png

Ekran Görüntüsü (10).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
oyun çeviri.net diye bi site güvenilir aslında

ama dedim gibi %12 kullanıyodu her zaman
Güvenilir olduğunu nereden biliyorsunuz? Kaspersky yükleyip tam tarama yapın.
Windows 10 için son derece normal değerler. Tarayıcının da etkisi büyük zaten. RAM alacaksın.
Hocam %12 gibi bir değerden nereye fırlamış dikkatli okuyun ve indirdiğim program yüzünden diyor virüslü bir şey indirdi muhtamelen.
Önceden hiçbir şey açık değilken %12 RAM kullanıyordu ama bir program indirdikten sonra hiçbir şey açık olmadığı halde %60'ın altına inmiyor ve işlemcim de aynı şekilde %60 altına düşmüyor.
Sorunun cevabını kendiniz vermişsiniz zaten.😀

Büyük ihtimal ile korsan program indirdin ve vüris bulaştı.
dedim program oyunu türkçeye çevirmesi için bir program
Bir program indirdikten sonra demişsiniz demek ki onu kaldırmanız lazım büyük ihtimalle virüs.
programı kaldıramıyorum arka planda çalıştığını söyliyen bi hata alıyorum ama programı bulamıyorum yani arkada çalışmıyor ne yapmalıyım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı