mehmethanottoman Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #1 Fanlar derken ondeki kucuk fanlar, tusla kapattim birkaç saniyeliğine, bir şey olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2025
Ashen One Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 966 Çözümler 7 17 Şubat 2025 #2 mehmethanottoman dedi: Fanlar derken ondeki kucuk fanlar, tusla kapattim birkaç saniyeliğine, bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Birkaç saniyeden hiçbir şey olmaz hocam. Artı 0 Eksi
mehmethanottoman dedi: Fanlar derken ondeki kucuk fanlar, tusla kapattim birkaç saniyeliğine, bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Birkaç saniyeden hiçbir şey olmaz hocam.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.825 Çözümler 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 17 Şubat 2025 #3 mehmethanottoman dedi: Fanlar derken ondeki kucuk fanlar, tusla kapattim birkaç saniyeliğine, bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Sistem yüksek fan ihtiyacındayken kapattıysan ve sistem çalışıyorsa, olmamıştır. Sistem çalışmıyorsa, olmuştur. Yapmaman daha akıllıca. Artı 0 Eksi
mehmethanottoman dedi: Fanlar derken ondeki kucuk fanlar, tusla kapattim birkaç saniyeliğine, bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Sistem yüksek fan ihtiyacındayken kapattıysan ve sistem çalışıyorsa, olmamıştır. Sistem çalışmıyorsa, olmuştur. Yapmaman daha akıllıca.