Sistemden sürekli USB takılıp/çıkarılma sesi geliyor

samet36

Centipat
Katılım
1 Ağustos 2022
Mesajlar
616
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
SS Prime FPS kullanıyorum sürekli olarak USB takılıp çıkarılma sesi geliyor. Eskiden böyle bir şey yoktu galiba USB portu bozuldu başka bir USB girişine takınca bazen geliyor ya da gelmiyor nasıl çözerim? Fare her türlü çalışıyor fakat ses çok sinir bozucu en azından bu sesi kapatmanın bir yolu yok mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece mouse mu USB bağlantılı? Klavye? Başka USB cihazın var mı? Mesela USB bellek?

Eğer onlarda da aynısı oluyorsa, o zaman USB portlarda bir sorun var. Eğer aynısı olmuyorsa, o zaman mouse'da sorun var. Mouse'u başka PC'de test etme şansın var mı?
 
Hiçbir şeye dokunmuyorken de ses gelmeye devam ediyor mu? Belki fare kablosu oynadığında oluyordur.

Hiç ellemediğimde olmuyor hareket etmeye başlıyınca oluyor.

Sadece mouse mu USB bağlantılı? Klavye? Başka USB cihazın var mı? Mesela USB bellek?

Eğer onlarda da aynısı oluyorsa, o zaman USB portlarda bir sorun var. Eğer aynısı olmuyorsa, o zaman Mouse'da sorun var. Fareyi başka PC'de test etme şansın var mı?

Fareyi USB 3.0 portuna takınca çok az oluyor ama USB 2.0 portuna takınca sürekli oluyor ellemesem bile ya USB portunu yaptıracağım ya da fareyi garantiye göndereceğim.
 
Ben olsam bir parça kağıdı bu şekilde pinleri sırtından destekleyecek şekilde araya yerleştirirdim(sistemim eski olduğundan sorun etmez). O USB portu kasadan anakarta bağlanan türde değilse anakartının USB portunu yaptırabileceğin ya da değiştirebileceğin bir şey olduğunu sanmıyorum, anakartını hepten değiştirmekten bahsediyorsan olur
Farenin masanın altında boşta kalan kablosunu da bir yere bantla sabitleyerek de çözebilirsin, bağlantı sabit kalınca sorun ortadan kalkabilir 🤔

1716721836991.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı