squertt Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 147 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #1 FiveM oynarken kasadan pat diye ses geldi, bilgisayar kapandı yanık kokusu geldi. İşlemci ekran kartına baktım bir sorun gözükmüyor. Sizce ne olmuş olabilir.
FiveM oynarken kasadan pat diye ses geldi, bilgisayar kapandı yanık kokusu geldi. İşlemci ekran kartına baktım bir sorun gözükmüyor. Sizce ne olmuş olabilir.
crexy.ee Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.983 Çözümler 6 6 Nisan 2025 #31 Della.dd dedi: Geçmiş olsun hocam. Anakartı koklar mısınız bir de psu'yu. Sorun PSU'da ise ucuz kurtardınız. Fazla akım çekmiştir. Merhaba hocam, konuyu dağıtmak gibi olmasın ama sizin şu misafir işi ne oldu? Genişletmek için tıkla... Herkes merak etti o konuyu. Artı 0 Eksi
Della.dd dedi: Geçmiş olsun hocam. Anakartı koklar mısınız bir de psu'yu. Sorun PSU'da ise ucuz kurtardınız. Fazla akım çekmiştir. Merhaba hocam, konuyu dağıtmak gibi olmasın ama sizin şu misafir işi ne oldu? Genişletmek için tıkla... Herkes merak etti o konuyu.
Della.dd Decipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.460 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #32 crexy.ee dedi: Herkes merak etti o konuyu. Genişletmek için tıkla... Kapanmış konu. Geçmiş olsun arkadaşa. @proyato 90k zarara girmiş arkadaş. Konuyu modlar kapattıysa bir bildikleri vardır. Artı 0 Eksi
crexy.ee dedi: Herkes merak etti o konuyu. Genişletmek için tıkla... Kapanmış konu. Geçmiş olsun arkadaşa. @proyato 90k zarara girmiş arkadaş. Konuyu modlar kapattıysa bir bildikleri vardır.
crexy.ee Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.983 Çözümler 6 6 Nisan 2025 #33 Della.dd dedi: Kapanmış konu. Geçmiş olsun arkadaşa. @proyato 90k zarara girmiş arkadaş. Konuyu modlar kapattıysa bir bildikleri vardır. Genişletmek için tıkla... Dava mı ne açacak herhalde. Bak reis benim bile laptopum var 2020 de aldım casper misafir geldiğinde odaya girdirmem ne olur ne olmaz oda bir bilgisiyar. Artı 0 Eksi
Della.dd dedi: Kapanmış konu. Geçmiş olsun arkadaşa. @proyato 90k zarara girmiş arkadaş. Konuyu modlar kapattıysa bir bildikleri vardır. Genişletmek için tıkla... Dava mı ne açacak herhalde. Bak reis benim bile laptopum var 2020 de aldım casper misafir geldiğinde odaya girdirmem ne olur ne olmaz oda bir bilgisiyar.
Della.dd Decipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.460 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #34 crexy.ee dedi: Dava mı ne açacak herhalde. Bak reis benim bile laptopum var 2020 de aldım casper misafir geldiğinde odaya girdirmem ne olur ne olmaz oda bir bilgisiyar. Genişletmek için tıkla... Ben de yeni sistem topladım. Hotwheelslarım var bir de. Misafir çocuğu nükleer tehdit. Artı 0 Eksi
crexy.ee dedi: Dava mı ne açacak herhalde. Bak reis benim bile laptopum var 2020 de aldım casper misafir geldiğinde odaya girdirmem ne olur ne olmaz oda bir bilgisiyar. Genişletmek için tıkla... Ben de yeni sistem topladım. Hotwheelslarım var bir de. Misafir çocuğu nükleer tehdit.