Sisteme 2. kontrolcü takılabilir mi?

Katılım
17 Mart 2020
Mesajlar
92
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir sistem topladım. Altına üstüne akla gelebilecek her yere ARGB LED'li ve fanlar döşüyorum. ARGB fanların yanında gelen fan çoklayıcı kontrolcü üstünde takılacak bir yer kalmadı. 2. seti alıyorum ve onunla da fan kontrolcüsü geliyor.
1) Acaba 2. kontrolcüyü ekstra olarak takabilir miyim?
2) 12 Volt RGB header girişi boş duruyor. Acaba o girişe 5Volta dönüştürücü kablo var mı? Onu alıp süslemelere devam edebilir miyim?

Ve olabilecek pek bilinmeyen masaüstü sistem için aksesuar öneriniz varsa söyleyebilirsiniz.
 
Her kontrolcü birbirine bağlanmaz. 12V RGB'den 5V ARGB'ye ise dönüştürücüler bulabilirsiniz fakat iyi olanları pahalı. Kontrolcüyle daha mantıklı olur.
 
Her kontrolcü birbirine bağlanmaz. 12v RGB'den 5V ARGB'ye ise dönüştürücüler bulabilirsiniz fakat iyi olanları pahalı. Kontrolcüyle daha mantıklı olur.

Hocam bende Dark Flash CF11 ARGB fanlar var ayın sonunda 1 paket daha alacağım. Ve aynı kontrolcü tekrar gelecek. 2 kontrolcüyü kullanabilir miyim? 12Volt girişi boşta duruyor. Eğer olursa 12v to 5V dönüştürücü alıp 2. kontrolcüyü oraya takabilirim.

Ola ki tek kontrolcü üstünde aynı pin girişinden çoğaltıcı varsa onu da söyleyebilirsiniz. Ben bilmiyorum çünkü.
 
İki kontrolcüyü bağımsız olarak da kullanabilirsiniz. Birbirine ekleneceğini zannetmiyorum. 12V to 5V olayına ise girmeyin derim. Bunların iyisi zaten kontrolcüden de pahalı olabiliyor. Alın bir tane daha kullanın.
 

Geri
Yukarı