bedirhank_14 Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 903 Çözümler 1 Yer Sokakta 30 Mart 2020 #1 Sistem bu önerilerinizi bekliyorum İşlemci AMD FX 4300 Quad Core Processor 3.80 GHz Ekran kartı NVIDIA GT 730 2 GB RAM 4 GB DDR3 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2020
Sistem bu önerilerinizi bekliyorum İşlemci AMD FX 4300 Quad Core Processor 3.80 GHz Ekran kartı NVIDIA GT 730 2 GB RAM 4 GB DDR3
KS KS bedirhank_14 Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 903 Çözümler 1 Yer Sokakta 30 Mart 2020 #11 Jonathan North dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyun açılır evet, yalnız kaplamaların geç yüklenmesi, işlemci kaynaklı takılmalar ve ekran kartına bağlı olarak 30 FPS civarı fazla akıcı olmayan, bir performans elde edersiniz diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an açıyor zaten araba sürerken falan kasıyor. Artı 0 Eksi
Jonathan North dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyun açılır evet, yalnız kaplamaların geç yüklenmesi, işlemci kaynaklı takılmalar ve ekran kartına bağlı olarak 30 FPS civarı fazla akıcı olmayan, bir performans elde edersiniz diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an açıyor zaten araba sürerken falan kasıyor.
Ycubukcu Kilopat Katılım 10 Ağustos 2018 Mesajlar 140 30 Mart 2020 #12 Oyun içi RAM kullanımını gösteren bir uygulamayla RAM yüzünden mi kasma olduğunu tespit edip. Sonra RAM alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Oyun içi RAM kullanımını gösteren bir uygulamayla RAM yüzünden mi kasma olduğunu tespit edip. Sonra RAM alabilirsiniz.
OnurTK Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 41 Çözümler 1 30 Mart 2020 #13 bedirhank_14 dedi: Sistem bu önerilerinizi bekliyorum İşlemci AMD FX 4300 Quad Core Processor 3.80 GHz Ekran kartı NVIDIA GT 730 2 GB RAM 4 GB DDR3 Genişletmek için tıkla... RAM almak yerine SSD almak daha güzel etki yaratacaktır Artı 0 Eksi
bedirhank_14 dedi: Sistem bu önerilerinizi bekliyorum İşlemci AMD FX 4300 Quad Core Processor 3.80 GHz Ekran kartı NVIDIA GT 730 2 GB RAM 4 GB DDR3 Genişletmek için tıkla... RAM almak yerine SSD almak daha güzel etki yaratacaktır