Sisteme AirPods ile bağlanmak vs kulaklık almak

5 yıldır kullandığım Corsair kulaklık artık kullanılamaz hale geldi. Yeni kulaklık bakıyorum ama fiyatlar anormal pahalı. Bir kulaklığa 3-6 bin TL arası vermek üzüyor. Evde hiç kullanılmayan boşta AirPods var ama anakartımda Bluetooth yok o yüzden kullanamıyorum. Sizlere bir konuda danışmak istiyorum,

Sizce paraya kıyıp Gaming kulaklık mı alayım yoksa 300-400 TL'ye USB Bluetooth dönüştürücü(gecikme olur mu, işe yarar mı bilmiyorum) alıp AirPods mu kullanayım? Hangisi mantıklı olur, ne önerirsiniz?

5 yıldır kullandığım Corsair kulaklık artık kullanılamaz hale geldi. Yeni kulaklık bakıyorum ama fiyatlar anormal pahalı. Bir kulaklığa 3-6 bin TL arası vermek üzüyor. Evde hiç kullanılmayan boşta AirPods var ama anakartımda Bluetooth yok o yüzden kullanamıyorum. Sizlere bir konuda danışmak istiyorum,

Sizce paraya kıyıp Gaming kulaklık mı alayım yoksa 300-400 TL'ye USB Bluetooth dönüştürücü(gecikme olur mu, işe yarar mı bilmiyorum) alıp AirPods mu kullanayım? Hangisi mantıklı olur, ne önerirsiniz?

AirPods Pro 3 var bende. Bilgisayarda 800 liraya Wraith'den aldığım IEM'i kullanıyorum. :D Parayı kıyıp kulaklık alın.

IEM nedir? Neden AirPods önermedin acaba? Biraz detay verme şansın var mı, öğrenmek istiyorum da ona göre tercih yapacağım.

Kulak içi kulaklık hocam, uygun fiyatlara bulunabiliyor ses kaliteleri de iyi ama elinizde zaten Air pods varsa bluethooth adaptör ileride de işinize yarayabilir zaten fakat ses kalitesi nasıl olur bilemem.

Kablosuz kulaklıklarda kablolulara kıyasla gecikme her türlü oluşacaktır.

Oyun oynarken üzer mi? Oyununa bağlı. Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız muhtemelen üzecektir, hikâyeli oyunlar oynuyorsanız veya genelde video vb. izliyorsanız yeterli olacağını düşünüyorum. Ancak uzun süre aralıksız bilgisayar kullanan biriyseniz ara ara kulaklığınızı da şarj etmeniz gerekecek, oyun oynuyorsanız bu sizi rahatsız edebilir.

Bu durumda karar sizin.

Çok kalitesiz bir şey almazsanız götürür AirPods da gayet. AirPods'ların gecikmeleri Emin olun çoğu kulaklıktan daha az. Ama bilgisayarda biraz fark edersiniz. Onu düşünün yani.

Video izlerim, hikayeli oyun oynarım, günlük kullanım yapacaksan işini görür zaten.
Gidip de günün 8 saati maaşlı çalışan gibi Valorant vesaire takılmıyorsan Gaming kulaaklık abartı bile kaçar.

Hocam şu gitarcılar, şarkıcılar için rahat, daha sesleri böyle detaylı veren, kulağa daha güzel oturan kulaklıklar hocam O, böyle AirPods gibi değil de böyle işitme cihazı gibi durur.

Son zamanlarda genç kesim vesaire çok farklı şeyler istediği için onlara yöneldi böyle değişik şeyleri falan da çoğaldı. Önceden tek tük vardı Türkiye'de az bile vardı ve halada az var buralarda. Gelende genelde yurt dışı oluyor.

Bluetooth kulaklıklarda hands-free modu olduğu için mikrofon açıkken bilgisayarın sesi çamurlu ve çok kötü geliyor. Hands-free kapatınca düzeliyor fakat mikrofon tamamen devre dışı kalıyor. Bunu kontrol edip ona göre karar vermeniz doğru olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı