K kiniqiss Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 91 17 Eylül 2023 #1 Tüm kablolar bağlı. Sadece anakart değiştim. Güç tuşuna basıyorum, her şey çalışır halde ama ekran kartı fanları dönmüyor. Görüntü de gelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2023
Tüm kablolar bağlı. Sadece anakart değiştim. Güç tuşuna basıyorum, her şey çalışır halde ama ekran kartı fanları dönmüyor. Görüntü de gelmiyor.
C Cigarette Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #2 kiniqiss dedi: Tüm kablolar bağlı. Sadece anakart değiştim. Güç tuşuna basıyorum, her şey çalışır halde ama ekran kartı fanları dönmüyor. Görüntü de gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı oturmamış olabilir mi? Artı 0 Eksi
kiniqiss dedi: Tüm kablolar bağlı. Sadece anakart değiştim. Güç tuşuna basıyorum, her şey çalışır halde ama ekran kartı fanları dönmüyor. Görüntü de gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı oturmamış olabilir mi?
KS KS K kiniqiss Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 91 17 Eylül 2023 #3 Cigarette dedi: Ekran kartı oturmamış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... İyice sıktım vidalarıni her şey okey daha dün calidiyordu. Artı 0 Eksi
Cigarette dedi: Ekran kartı oturmamış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... İyice sıktım vidalarıni her şey okey daha dün calidiyordu.