Sisteme birden fazla monitör nasıl bağlanabilir?

Taha Enes AYAN06

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben bir bilgisayar almayı düşünüyorum ama diğer monitörleri nasıl yapacağımı bilmiyorum, FPS oyunları için iki adet 24 inç tercih edeceğim ve diğer hikaye oyunları filan için büyük monitör tercih edeceğim. Büyük olan monitör diğerlerinin biraz yanında olacak ben de bu yüzden onu klavyeye mouse ve Gamepad'e nasıl bağlarım? Diğer monitörler ile aynı şekilde olur mu yoksa farklı bir yol mu izlemem gerekli?

Merhaba ben bir bilgisayar almayı düşünüyorum ama diğer monitörleri nasıl yapacağımı bilmiyorum, FPS oyunları için iki adet 24 inç tercih edeceğim ve diğer hikaye oyunları filan için büyük monitör tercih edeceğim. Büyük olan monitör diğerlerinin biraz yanında olacak ben de bu yüzden onu klavyeye mouse ve Gamepad'e nasıl bağlarım? Diğer monitörler ile aynı şekilde olur mu yoksa farklı bir yol mu izlemem gerekli?
Ekran kartında kaç görüntü çıkışı varsa sistemine en fazla o kadar monitör bağlayabilirsin.

Bu yüzden alacağın ekran kartının özelliklerine bakmalısın.

Gerisi kolay. Monitör alıp bağlaması kalıyor. Gamepad gibi sistem bileşenlerini anakarta bağlanman gerekiyor. Ondan sonra istediğin monitörden oyununu oynayabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı