berke674 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #1 Merhaba. Bilgisayarıma farklı bir artı RAM taktigimda bilgisayarim acilmiyor, tek RAM ile kullanmak zorunda kalıyorum. Sebebi nedir? RAM'ler temiz daha önce de kullandim.
Merhaba. Bilgisayarıma farklı bir artı RAM taktigimda bilgisayarim acilmiyor, tek RAM ile kullanmak zorunda kalıyorum. Sebebi nedir? RAM'ler temiz daha önce de kullandim.
KS KS berke674 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #11 muhammetsc dedi: Sistemi güçten kesip BIOS pilini sökün. Birkaç dakika sonra tekrar takın eski sistemimde çok sık oluyordu. Genişletmek için tıkla... Tamam denerim. muhammetsc dedi: Sistemi güçten kesip BIOS pilini sökün. Birkaç dakika sonra tekrar takın eski sistemimde çok sık oluyordu. Genişletmek için tıkla... hala açılmadı sinyal yok diyor Son düzenleme: 4 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
muhammetsc dedi: Sistemi güçten kesip BIOS pilini sökün. Birkaç dakika sonra tekrar takın eski sistemimde çok sık oluyordu. Genişletmek için tıkla... Tamam denerim. muhammetsc dedi: Sistemi güçten kesip BIOS pilini sökün. Birkaç dakika sonra tekrar takın eski sistemimde çok sık oluyordu. Genişletmek için tıkla... hala açılmadı sinyal yok diyor
muhammetsc Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 524 Çözümler 3 4 Mayıs 2025 #12 berke674 dedi: Tamam denerim. Hala açılmadı sinyal yok diyor. Genişletmek için tıkla... O zaman RAM'in birini takıp BIOS üzerinden hızını çok az yükseltin ya da düşürün sonra diğer RAM'i takıp deneyin. Başka bir çözüm aklıma gelmiyor. Artı 0 Eksi
berke674 dedi: Tamam denerim. Hala açılmadı sinyal yok diyor. Genişletmek için tıkla... O zaman RAM'in birini takıp BIOS üzerinden hızını çok az yükseltin ya da düşürün sonra diğer RAM'i takıp deneyin. Başka bir çözüm aklıma gelmiyor.