Sisteme ethernet kablosu bağlı ama internet yok

aliovsky

Kilopat
Daha fazla  
Ağ ve internet ayarlarında Ethernet kablosu bağlı gözüküyor, ama rastgele zamanlarda (bazen bilgisayarı açtıktan 1 saat sonra, bazen 10 saat sonra) kablo hala bağlı olmasına rağmen internetim gidiyor fakat zaten açık olan sitelerde takılabiliyorum. Mesela Discord sesli sohbetten kopmuyorum, Twitter'da gezinebiliyorum her şey yükleniyor. Fakat yeni bir siteye giremiyorum. Her seferinde ayarlardan girip "ağ sıfırlama" yapıyorum bilgisayarı yeniden başlatıyorum öyle düzeliyor.

Anakartım B450M K II.

Vallahi bilmiyorum kabullendim artık durumu, telefonda veya diğer bilgisayarlarda sıkıntı yok çünkü.

Vallaha bende hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım benzer sorun oldu onu da güncel driver yükleyerek çözmüştüm. Diğer aygıtlarda sorun olmadığını belirtmişsin ilginç gerçekten şu anda yapabileceğin tek şey format atmak gibi duruyor ama o da çözüm olmaz bence. Gerçekten üzücü bir durum. Sabır diliyorum...

Vallaha bende hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım benzer sorun oldu onu da güncel driver yükleyerek çözmüştüm. Diğer aygıtlarda sorun olmadığını belirtmişsin ilginç gerçekten şu anda yapabileceğin tek şey format atmak gibi duruyor ama o da çözüm olmaz bence. Gerçekten üzücü bir durum. Sabır diliyorum...
sağol yardım etmeye çalıştığın için dostum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı