Sisteme format atılmıyor ve sıfırlanmıyor

Wolvi88

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle bilgisayarımda yeniden başlama sorunları vardı. Bu nedenle format atmak istedim fakat tam atacakken bilgisayarım yeniden başlatıldı. Daha sonra sıfırlamaya çalıştım fakat yine benzeri bir şey oldu ve mavi ekran verdi. Malwarebytes indirdim fakat açmaya çalıştığımda hiçbir şekilde açamadım. LoL ve Apex'e girerken hatalar aldım. Yani kısaca PC'ye format atamıyorum, virüs taraması yapamıyorum, sıfırlama yapamıyorum, oyuna girerken hata alıyorum. Aynı zamanda bilgisayar yeniden başlatılınca yeni yaptığım değişiklikler olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, öncelikle bilgisayarımda yeniden başlama sorunları vardı. Bu nedenle format atmak istedim fakat tam atacakken bilgisayarım yeniden başlatıldı. Daha sonra sıfırlamaya çalıştım fakat yine benzeri bir şey oldu ve mavi ekran verdi. Malwarebytes indirdim fakat açmaya çalıştığımda hiçbir şekilde açamadım. LoL ve Apex'e girerken hatalar aldım. Yani kısaca PC'ye format atamıyorum, virüs taraması yapamıyorum, sıfırlama yapamıyorum, oyuna girerken hata alıyorum. Aynı zamanda bilgisayar yeniden başlatılınca yeni yaptığım değişiklikler olmuyor.

USB İle mi format mı attınız ayarlardan mı attınız? Kaspersky Virus Removal Tool ile sistemi tarayın ve başlangıç onarmayı deneyin. Olmaz ise sırasıyla: Sistem geri yükleme, Güvenli Mod'da Malwarebytes taraması (güvenli mod da açılabilir.) Ve son olarak format. Ama USB ile.

USB ile mi format mı attınız ayarlardan mı attınız? Kaspersky virus removal tool ile sistemi tarayın ve.

USB takılı BIOS'a girip boot kısmını atar mısın?

USB'yi tekrar format USB yapmak için eski haline çevirdim fakat Windows 10 ISO dosyasını yüklerken de mavi ekran verip resetleniyor. O yüzden şu an elimde format USB yok.

Dediğim değişiklik olmuyor kısmı şöyle mesela şimdi ekran görüntüsü alıp yeniden başlat yapsam SS in kaydı olmayacak ve Chrome düzgün kapatılmadı deyip eski sayfaları geri yükle deyince son sayfalarla alakasız çok eskiden girdiğim sayfayı açıyor.

Kuruluma başlamadan önce CMD ile kurulum ekranında diski sıfırlıyor musun?

Hangi işlemde?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı