alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 15 Aralık 2020 #21 Mert Saylam dedi: Evet çalıştı sorunumu çözdüm fakat diğer hard diskime Windows10u yükleyemedim yüklemek istemediğim hard diske yüklemişim. Bu hatayı alıyorum. @alpethz Eki Görüntüle 781764 Genişletmek için tıkla... Boot menüsünden yeniden kurulum ekranını Boot edin oradan yüklemek istediğiniz diski seçip ona yükleyin.
Mert Saylam dedi: Evet çalıştı sorunumu çözdüm fakat diğer hard diskime Windows10u yükleyemedim yüklemek istemediğim hard diske yüklemişim. Bu hatayı alıyorum. @alpethz Eki Görüntüle 781764 Genişletmek için tıkla... Boot menüsünden yeniden kurulum ekranını Boot edin oradan yüklemek istediğiniz diski seçip ona yükleyin.
Mert Saylam Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #22 alpethz dedi: Boot menüsünden yeniden kurulum ekranını Boot edin oradan yüklemek istediğiniz diski seçip ona yükleyin. Genişletmek için tıkla... Yüklemek istediğim diski maalesef görmüyor sorun da bu işte.
alpethz dedi: Boot menüsünden yeniden kurulum ekranını Boot edin oradan yüklemek istediğiniz diski seçip ona yükleyin. Genişletmek için tıkla... Yüklemek istediğim diski maalesef görmüyor sorun da bu işte.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 15 Aralık 2020 #23 Mert Saylam dedi: Yüklemek istediğim diski maalesef görmüyor sorun da bu işte. Genişletmek için tıkla... Yanlış diske kurmuş olsanız bile bilgisayar açılıyor mu şu an?
Mert Saylam dedi: Yüklemek istediğim diski maalesef görmüyor sorun da bu işte. Genişletmek için tıkla... Yanlış diske kurmuş olsanız bile bilgisayar açılıyor mu şu an?
Mert Saylam Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #24 alpethz dedi: Yanlış diske kurmuş olsanız bile bilgisayar açılıyor mu şu an? Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış kurduğum Samsung HDD'mi sistemden söktüm şu an sistemde sadece Windows kurmak istediğim hard diskim bağlı.
alpethz dedi: Yanlış diske kurmuş olsanız bile bilgisayar açılıyor mu şu an? Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış kurduğum Samsung HDD'mi sistemden söktüm şu an sistemde sadece Windows kurmak istediğim hard diskim bağlı.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 15 Aralık 2020 #25 Mert Saylam dedi: Hocam yanlış kurduğum Samsung HDD'mi sistemden söktüm şu an sistemde sadece Windows kurmak istediğim hard diskim bağlı. Genişletmek için tıkla... 2'Sini de takma şansınız var mı? Elinizdeki disk dinamik olduğundan sorun çıkarıyor olabilir.
Mert Saylam dedi: Hocam yanlış kurduğum Samsung HDD'mi sistemden söktüm şu an sistemde sadece Windows kurmak istediğim hard diskim bağlı. Genişletmek için tıkla... 2'Sini de takma şansınız var mı? Elinizdeki disk dinamik olduğundan sorun çıkarıyor olabilir.
Mert Saylam Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #26 alpethz dedi: 2'Sini de takma şansınız var mı? Elinizdeki disk dinamik olduğundan sorun çıkarıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam ikisini de takacağım ama sistemi hangisi ile açmam gerekiyor?
alpethz dedi: 2'Sini de takma şansınız var mı? Elinizdeki disk dinamik olduğundan sorun çıkarıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam ikisini de takacağım ama sistemi hangisi ile açmam gerekiyor?
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 15 Aralık 2020 #27 Mert Saylam dedi: Tamam ikisini de takacağım ama sistemi hangisi ile açmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Şimdi söylediklerimi yapın hocam: 2 diski de bağladıktan sonra Windows hangisinde yüklü ise onunla bilgisayarı açın. Bunu yükleyin ve bana haber verin.
Mert Saylam dedi: Tamam ikisini de takacağım ama sistemi hangisi ile açmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Şimdi söylediklerimi yapın hocam: 2 diski de bağladıktan sonra Windows hangisinde yüklü ise onunla bilgisayarı açın. Bunu yükleyin ve bana haber verin.
Mert Saylam Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #28 alpethz dedi: Şimdi söylediklerimi yapın hocam: 2 diski de bağladıktan sonra Windows hangisinde yüklü ise onunla bilgisayarı açın. Bunu yükleyin ve bana haber verin. Genişletmek için tıkla... Açtım ve kurdum hocam.
alpethz dedi: Şimdi söylediklerimi yapın hocam: 2 diski de bağladıktan sonra Windows hangisinde yüklü ise onunla bilgisayarı açın. Bunu yükleyin ve bana haber verin. Genişletmek için tıkla... Açtım ve kurdum hocam.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 15 Aralık 2020 #29 Mert Saylam dedi: Açtım ve kurdum hocam. Genişletmek için tıkla... ID söyleyin lütfen. Uzaktan masaüstü kontrolü sağlayacağım.
Mert Saylam dedi: Açtım ve kurdum hocam. Genişletmek için tıkla... ID söyleyin lütfen. Uzaktan masaüstü kontrolü sağlayacağım.
Mert Saylam Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #30 alpethz dedi: ID söyleyin lütfen. Uzaktan masaüstü kontrolü sağlayacağım. Genişletmek için tıkla... 196 187 816.
alpethz dedi: ID söyleyin lütfen. Uzaktan masaüstü kontrolü sağlayacağım. Genişletmek için tıkla... 196 187 816.