Sisteme format atılmıyor

Bunu deneyin olmazsa danışın tekrardan.

Hallettim ama şu an ekranıma bu geldi.
IMG-20201214-WA0062.jpeg

Çok teşekkür ederim yardımcı olan herkese kurulum aşamasında sorun ile karşılaşırsam bu konunun altına yazarım iyi akşamlar.

Tabii yazın, yardımım dokunduysa ne mutlu bana. 🥰

Sorunum şu ki kurulum ekranında;
Windows dosyaları kopyalanıyor👍
Dosyalar kurulum için hazırlanıyor👍
Özellikler yükleniyor👍
Güncelleştirmeler yükleniyor👍
Tamamlanıyor👍
Sonrasında pc kendini yeniden başlatıyor
Windows yükleniyor ekranı gelmesi yerine benim karşıma "REBOOT AND SELECT PROPER BOOT DEVİCE OR INSERT BOOT MEDİA İN SELECTED BOOT DEVİCE AND PRESS A KEY" yazısı çıkıyor.

Sorunum şu ki kurulum ekranında;
Windows dosyaları kopyalanıyor👍
Dosyalar kurulum için hazırlanıyor👍
Özellikler yükleniyor👍
Güncelleştirmeler yükleniyor👍
Tamamlanıyor👍
Sonrasında PC kendini yeniden başlatıyor.
Windows yükleniyor ekranı gelmesi yerine benim karşıma "reboot and select proper Boot device or ınsert Boot media in selected Boot device and press a Key" yazısı çıkıyor.

Boot menüsünden Windows kurulu olan diskini seçip Boot ettiğinizden emin olun.
Sorununuz çözülüp PC açıldı mı?
@Mert Saylam sanırım aktif değilsiniz, son durumu çaışıp çaışmadğını belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Kesinlikle KMS pico gibi programlara bulaşmayın. Full sistemi virüs ile doldurur. Korsan forumda yasak zaten. Siz gelmiş KMS pico ile etkinleştirin yazıyorsunuz.
Formumda yasak olduğunu bilmiyordum ama şunu demek istiyorum: Hayatımda 20+ kez KMS kullandım ve bir kere bile virüs bulaşmadı.

Boot menüsünden Windows kurulu olan diskini seçip Boot ettiğinizden emin olun.
Sorununuz çözülüp PC açıldı mı?
@Mert Saylam sanırım aktif değilsiniz, son durumu çaışıp çaışmadğını belirtirseniz sevinirim.
Evet çalıştı sorunumu çözdüm fakat diğer hard diskime windows10u yükleyemedim yüklemek istemediğim hard diske yüklemişim.
Bu hatayı alıyorum. @alpethz
20201215_142709.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı