Sisteme format atılmıyor

Ne olmuşta böyle bir hata olmuş? Sistem geri yüklemeye erişebiliyorsanız yani açılıyorsa oradan sistem geri yükleme yapmayı deneyebilirsiniz. Bana kalırsa siz USB belleğe ISO dosyasını yazdırıp arkadaşınıza verebiliyorsanız verin daha iyi olacaktır.
Kendisinde USB belleğin içerisinde Windows var sadece nasıl sıfırlanabileceğini bilmiyorum dediğim gibi.

Ne olmuşta böyle bir hata olmuş? Sistem geri yüklemeye erişebiliyorsanız yani açılıyorsa oradan sistem geri yükleme yapmayı deneyebilirsiniz. Bana kalırsa siz USB belleğe ISO dosyasını yazdırıp arkadaşınıza verebiliyorsanız verin daha iyi olacaktır.

ISO dosyası yüklüyse ISO dosyasının içini açıp setup.exe çalıştırıp kurmayı deneyebilir ancak temiz kurulum işlevi görmez tekrar bir Windows yüklenir yani.

Sadece sıfırlasın en başta yeter daha sonrasında sorunlar gittikten sonrasında tekrar temiz kurulum yapılır.

Kendisinde USB belleğin içerisinde Windows var sadece nasıl sıfırlanabileceğini bilmiyorum dediğim gibi.

BIOS'a girsin, boot menüye girsin, USB belleği 1. sıraya alıp save changes and exit yapsın kurulum ekranının gelmesi gerekir ISO dosyası normal hatasız bir şekilde hazırlandıysa. Sıfırlamadan kastınız Windows içerisindeki sıfırlamaysa o zaten iyi çalışmıyor.

BIOS'a girsin, boot menüye girsin, USB belleği 1. sıraya alıp save and changes exit yapsın kurulum ekranının gelmesi gerekir ISO dosyası normal hatasız bir şekilde hazırlandıysa. Sıfırlamadan kastınız Windows içerisindeki sıfırlamaysa o zaten iyi çalışmıyor.
Tamamdır kendisiyle deneyip durumu size ileteceğim. Teşekkürler.

Merhaba, bir arkadaşım var ve bilgisayarını sıfırlamak istiyor fakat ne Windows'un kendi sitesinden ISO dosyasını indirince açabiliyor ne de "Rufus" adlı uygulamayı açabiliyor. Yani uzun lafın kısası format atmak için olan programların hiçbiri açılmıyor.

Windows zarar görmüş olmalı eğer ki başka bir çareniz yok ise bu videoyu izleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı