Sisteme format attıktan sonra virüs kalır mı?

AdwCleaner ile de tarattım. Hiçbir sonuç bulamadı. Galiba bilgisayar temiz.

Evet, garip bir durum olmadıkça ve antivirüs kullandığınız sürece artık bence umursamanıza gerek yok. Bilinçli olmak fayda var.

Evet, garip bir durum olmadıkça ve antivirüs kullandığınız sürece artık bence umursamanıza gerek yok. Bilinçli olmak fayda var.
Yardımlarınız için teşekkürler.
Yardımlarınız için teşekkürler.

BIOS zararlılarının son kullanıcıya bulaşma ihtimali yok. Büyük ihtimalle kalmamıştır. Sistemde worm varsa kurulum medyasına bulaşma ihtimali var.

Malwarebytes da tehdit yok dedi. Son olarak AdwCleaner ile taratacağım.

Malwarebytes tarama açısından gördüğüm en iyi antimalware olabilir o yüzden Malwarebytes'de bir şey yok dediyse büyük ihtimalle temizdir.

Hocam eskiden çok crack oyun/uygulama kullanıyordum. Bilgisayarıma format attım ancak hala virüs var gibi hissettiriyor. Windows kullanıcılarda sorun yok . Anakartta vs virüs olduğunu (Keylogger vs.) nasıl anlayabiliriz? Kaspersky gibi antivirüs programları bulabilir mi?

İşletim sistemi virüs varsa Kaspersky bulabilir ama BIOS virüslerini bulabiliyor mu bilmiyorum açıkçası. O kadar kötü virüs yediğinizi düşünmüyorum, tarama yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…