Sisteme güç gitmiyor

UranusWASTAKEN

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5600 4.4GHz - GPU: Nvidia GTX 1060 6GB - RAM: 2x8 G.SKILL 3000 MHz - PSU: Rampage 600Watt 80+ CERT - 1x 250 GBSATA SSD - 1x 500 GB M2 SSD - 1x 500GB HDD - Keyboard: SteelSeries APEX 7 TKL - Mouse: SteelSeries Aerox 3
Selam. Kısaca özet geçmek gerekirse gece bilgisayarı kapattım sabah açtığımda ışıkları yanıyordu ama ne görüntü geliyor ne de klavye veya farenin ışıkları yanıyordu. RAM, ekran kartını söküp ve sildim yine bir şey değişmedi. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

Selam. Kısaca özet geçmek gerekirse gece bilgisayarı kapattım sabah açtığımda ışıkları yanıyordu ama ne görüntü geliyor ne de klavye veya farenin ışıkları yanıyordu. RAM, ekran kartını söküp ve sildim yine bir şey değişmedi. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Kabloları bi kontrol edin hocam.

Çok klasik kaçacak fakat hocam PCU nun güç tuşunu kontrol ettiniz mi?

Pcu da bir sorun olabilir.

Pcu da sorun nasıl olabilir ki hocam sorun olsa hiç güç vermez diye biliyorum bende ki durum güç veriyor görüntü vermiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı