Sisteme Harddisk Bağlama

la flame

Hectopat
Yer
hidden hills
Daha fazla  
Merhabalar, ben bilgisayarıma 2 tane HDD bağladım fakat fazlasını bağlayamıyorum. SATA konusunda değil de poşet konusunda fazladan kablo yok. Ben nasıl fazladan HDD takabilirim PC'me?

Son düzenleyen: Moderatör:
Power supplay modelin ne?

Boşta takabileceğin kablo yoksa ve molex çıkışı varsa şöyle çevirici kablolar işini görecektir.

Şöyle çokluları da var.
Cevabınız için çok teşekkürler bende bundan bahsediyordum bir sorum daha olacak benim anakartımın modeli Asus h81 m plus ben ssd takmak istiyorum takabilirmiyim bu sisteme ssd budur:
TRY 32.82 63% İndirim | KingDian 16 GB 32 GB 60 GB 120 GB 240 GB 480 GB SSD kart kartları 2.5 ''SATA3 Dahili katı Hal Sürücü

Boş SATA(data) portun varsa takabilirsin. Anakartındaki sarı olanların birisine takabilirsin tam performans almak için.

Ancak önerebileceğim bir marka değil. Güvenilir markaları tercih etmelisin.
Aklımda birde sandisk extreme var bütçe sıkıntısından bunu seçtim bende tereddütlüyüm sandisk daha mantıklı geliyor cevabınız için teşekkürler

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı