Hocam normalde kaç tane port var benmi göremedim diğerlerini ?Çok ilginç. İlk kez rastlıyorum böyle bir şeye. En azından 3 tanesi açık kalmış. Sorun olacağını düşünmüyorum.
Hocam normalde kaç tane port var benmi göremedim diğerlerini ?Çok ilginç. İlk kez rastlıyorum böyle bir şeye. En azından 3 tanesi açık kalmış. Sorun olacağını düşünmüyorum.
Normalde 4 tane var. Bir tanesi birazcık daha yukarıda, ekran kartının arkasında kalıyor. Sanırsam onu kullanma şansınız yok.Hocam normalde kaç tane port var benmi göremedim diğerlerini ?
Normalde 4 tane var. Bir tanesi birazcık daha yukarıda, ekran kartının arkasında kalıyor. Sanırsam onu kullanma şansınız yok.
Hocam benim ekran kartımmı büyük yoksa başka bir sorunmu var siz kendi kasanızda 4. port kullanılabilir durumdamı ?B450M-S2H'da 4 port var.
Benim sistemimde harici bir ekran kartı bulunmuyor. O yüzden 4 giriş de açık. O yüzden harici ekran kartı bulunan bir sistemde ne yaşanır bilmiyorum.Hocam benim ekran kartımmı büyük yoksa başka bir sorunmu var siz kendi kasanızda 4. port kullanılabilir durumdamı ?
Benim ekran kartım da XFX 5500XT 4 GB THICC II. Resimden anlaşıldığı üzere aynı tasarımdaki kartları kullanıyoruz. Ben ekran kartının altındaki 3 girişi de aktif olarak kullanıyorum. 4. de kullanılabilir durumda sanırsam.
Ekran kartını vidalamamış olabilir misiniz? Belki aşağıya bakıyordur kart.
Acaba yanlış yerleremi vidaladım ?Benim ekran kartım da XFX 5500XT 4 GB THICC II. Resimden anlaşıldığı üzere aynı tasarımdaki kartları kullanıyoruz. Ben ekran kartının altındaki 3 girişi de aktif olarak kullanıyorum. 4. de kullanılabilir durumda sanırsam.
Ekran kartını vidalamamış olabilir misiniz? Belki aşağıya bakıyordur kart.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.