Sisteme internet gelmiyor

ugur60600

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.
Arkadaşlar, 1 şubatta yeni bir kasa topladım. Temiz kurulum yapıp bütün driverleri tek tek kurdum. Fakat yarım saat sonra internet gitti. Bildiğim bütün yöntemleri denedim, forum sitelerini tek tek gezdim fakat bir çözüm bulamadım. Defalarca format attım fakat her seferinde sonuç aynı. Arkadaşımın anakartını işlemci ve RAM'ini alıp kendi ekran kartı ve SSD mi takip denedim yine sonuç aynı. Bu yerden HDD bulup denedim yine aynı. Benim için 2 ihtimal kaldı. Ya ekran kartı ile alakalı sıkıntı, ya da Wi-Fi aparatı ile alakalı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Arkadaşlar, 1 şubatta yeni bir kasa topladım. Temiz kurulum yapıp bütün driverleri tek tek kurdum. Fakat yarım saat sonra internet gitti. Bildiğim bütün yöntemleri denedim, forum sitelerini tek tek gezdim fakat bir çözüm bulamadım. Defalarca format attım fakat her seferinde sonuç aynı. Arkadaşımın anakartını işlemci ve RAM'ini alıp kendi ekran kartı ve SSD mi takip denedim yine sonuç aynı. Bu yerden HDD bulup denedim yine aynı. Benim için 2 ihtimal kaldı. Ya ekran kartı ile alakalı sıkıntı, ya da Wi-Fi aparatı ile alakalı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Wi-Fi aparatını başka bilgisayarda deneyin. İlk bakılması gereken yer orasıyken sizin PC'yi sökmeniz saçma olmuş biraz

Hocam Wi-Fi aparatı kullanıyorsan o kadar şeyi yapmadan onu değiştirmeyi deneseydin keşke ucuza aldıysan sıkıntı çıkarıyorlar genelde.
TPlink wn727n model
Adaptörü görüyor mu?
Evet
Wi-Fi aparatını başka bilgisayarda deneyin. İlk bakılması gereken yer orasıyken sizin PC'yi sökmeniz saçma olmuş biraz
Hocam her yolu tek tek denedim ama malesef çözülmedi sorun

Hayır, WiFi 5 çubuk çekiyor ve bağlı
Sorunu çözer mi bir fikrim yok ama yine de bir dener misin?

Sorunu çözer mi bir fikrim yok ama yine de bir dener misin?

Denemiştim teşekkür ederim
Yardım lütfen

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı