Sisteme klavye takıldığında USB portları çalışmayı durduruyor

meodabasi

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar. Gigabyte GA-H61M-S2PV 2.2 Version anakartım var. Son zamanlarda USB portu fark etmeksizin hangi klavyeyi (kablolu, kablosuz fark etmiyor) takarsam takayım hem klavye çalışmıyor, hem de diğer USB portlarındaki çalışan aygıtlar çalışmayı durduruyor. Klavye, direksiyon seti vs. Sürekli usb aygıt takıp çıkartma sesi geliyor. Klavyenin çalıştığı zamanlarda da hangi tuşa basarsan o tuş basılı kalmış gibi kendi kendine sürekli tuşa basıyor. Format attım, driver güncelledim, BIOS güncelledim ama hiçbir şey fayda etmedi. Sorun ne olabilir?

NOT: Sadece klavye taktığımda bu sorunu yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de zamanında eski laptopta bu problem oluyordu. Taktığım bir klavye ekranı donduruyor USB'leri kullanılmaz hale getiriyordu. O klavyeyi bir daha takmadım, farklı bir klavye kullandım. Bir sorun olmadı. Cevabınız bu değil ama söylemek istedim.

Arkadaşlar iyi akşamlar. Gigabyte GA-H61M-S2pv 2.2 version anakartım var. Son zamanlarda USB portu fark etmeksizin hangi klavyeyi (kablolu, kablosuz fark etmiyor) takarsam takayım hem klavye çalışmıyor, hem de diğer USB portlarındaki çalışan aygıtlar çalışmayı durduruyor. Klavye, direksiyon seti vs. sürekli USB aygıt takıp çıkartma sesi geliyor. Klavyenin çalıştığı zamanlarda da hangi tuşa basarsan o tuş basılı kalmış gibi kendi kendine sürekli tuşa basıyor. Format attım, driver güncelledim, BIOS güncelledim ama hiçbir şey fayda etmedi. Sorun ne olabilir?

Not: Sadece klavye taktığımda bu sorunu yaşıyorum.

Klavyede sorun olabilir. Ben de eski klavyemi taktığımda anakart uyarı veriyordu ve sistemi kapatıyordu.
Ya da güç kaynağınız yetersiz kalıyordur, sonuçta onlarda bilgisayardan güç alıyor.

Klavyede sorun olabilir. Ben de eski klavyemi taktığımda anakart uyarı veriyordu ve sistemi kapatıyordu.
Ya da güç kaynağınız yetersiz kalıyordur, sonuçta onlarda bilgisayardan güç alıyor.
Hocam 4 tane klavye taktım. Bunların ikisini gittim sıfır aldım. Sisteme sadece klavye takınca sorun yaşıyorum. USB portu farketmiyor. Güç kaynağı da yıllardır kullandığım corsair güç kaynağı orjinal 750 watt.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı