Merhaba arkadaşlar, ben bilgisayar topladım kasam odada şimdi monitöre nasıl bağlıyım onları? Ne olur yardım edin hiçbir şey bilmiyorum. Video falan varsa YouTube'da önerseniz güzel olur.
HDMI veya DP kablosu cikti mi monitor ya da ekran kartinin kutusundan? Onu bir ucunu ekran kartinin cikisina takacaksiniz, diger ucunu da monitore.
Daha iyi bilgi icin kablo, ekran karti ve monitor arkasinin fotografini atarsaniz daha iyi olur.
Eğer ayrıca ekran kartı aldıysanız monitörün kablosunu bu ekran kartına taktığınıza emin olun; çünkü birçok anakartın dahili ekran kartı ya da APU işlemci aldıysanız işlemciyle bütünleşik ekran kartı oluyor, tabii bunlar nispeten zayıf kalıyor. Yanlışlıkla ekran kartı yerine anakartın ekran kartı girişine takarsanız ekran kartına boşa para vermiş olursunuz, Bunu yıllarca fark etmeyip böyle kullananlar, niye oyunlarda kötü performans alıyorum diye şikayet eden o kadar çok kişi oluyor ki inanamazsınız.
Merhaba arkadaşlar, ben bilgisayar topladım kasam odada şimdi monitöre nasıl bağlıyım onları? Ne olur yardım edin hiçbir şey bilmiyorum. Video falan varsa YouTube'da önerseniz güzel olur.