Ugur3838 Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 107 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #1 Merhaba bilgisayarıma SSD taktığımdan beri bilgisayarım 30 dakikada bir kapanıyor ve ben tuşuna bastığımda yine çalışıyor. Değerlerim böyledir. Ayrıca bu değerler yük altında iken alınmıştır. Kasam 14 yılı doldurdu. Artık HDD salt okunura geçmişti. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 46,9 KB · Görüntüleme: 47 Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2023
Merhaba bilgisayarıma SSD taktığımdan beri bilgisayarım 30 dakikada bir kapanıyor ve ben tuşuna bastığımda yine çalışıyor. Değerlerim böyledir. Ayrıca bu değerler yük altında iken alınmıştır. Kasam 14 yılı doldurdu. Artık HDD salt okunura geçmişti.
Emrepkr Centipat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #2 Ugur3838 dedi: bilgisayarıma SSD taktığımdan beri bilgisayarım 30 dakikada bir kapanıyor ve ben tuşuna bastığımda yine çalışıyor. Genişletmek için tıkla... SSD ile ilgisi olduğunu sanmiyorum. Uyku modundan bahsediyor olmayasın ? Artı 0 Eksi
Ugur3838 dedi: bilgisayarıma SSD taktığımdan beri bilgisayarım 30 dakikada bir kapanıyor ve ben tuşuna bastığımda yine çalışıyor. Genişletmek için tıkla... SSD ile ilgisi olduğunu sanmiyorum. Uyku modundan bahsediyor olmayasın ?
KS KS Ugur3838 Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 107 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #3 Emrepkr dedi: SSD ile ilgisi olduğunu sanmiyorum. Uyku modundan bahsediyor olmayasın? Genişletmek için tıkla... Hayır uyku modu ayarlarını yaptım ama nedense 30 dk çalışıyor sonra bir anda kapanıyor. Artı 0 Eksi
Emrepkr dedi: SSD ile ilgisi olduğunu sanmiyorum. Uyku modundan bahsediyor olmayasın? Genişletmek için tıkla... Hayır uyku modu ayarlarını yaptım ama nedense 30 dk çalışıyor sonra bir anda kapanıyor.