pasifix Femtopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #1 Benim bilgisayarımda boşta SATA var fakat ismini bilmediğim diğer kablo yok. 1. SSD 2. HDD almıştım. 3. SSD olacak. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2024
Benim bilgisayarımda boşta SATA var fakat ismini bilmediğim diğer kablo yok. 1. SSD 2. HDD almıştım. 3. SSD olacak. Ne yapmam lazım?
8 803894 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 1.991 Makaleler 1 Çözümler 18 9 Ekim 2024 #2 pasifix dedi: Benim bilgisayarımda boşta SATA var fakat ismini bilmediğim diğer kablo yok. 1. SSD 2. HDD almıştım. 3. SSD olacak. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Çoğaltıcı alman gerekiyor ama pek sağlıklı olacağını sanmıyorum. Artı 0 Eksi
pasifix dedi: Benim bilgisayarımda boşta SATA var fakat ismini bilmediğim diğer kablo yok. 1. SSD 2. HDD almıştım. 3. SSD olacak. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Çoğaltıcı alman gerekiyor ama pek sağlıklı olacağını sanmıyorum.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 9 Ekim 2024 #3 Yeterli soket var ise kablo temin edebilirsin. Artı 0 Eksi
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.795 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #4 pasifix dedi: Benim bilgisayarımda boşta SATA var fakat ismini bilmediğim diğer kablo yok. 1. SSD 2. HDD almıştım. 3. SSD olacak. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı kablosunu diyorsanız 2'den fazla olur kesilmediyse, SATA veri kablosu diyorsanız SATA 3 kablosu temin edip kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
pasifix dedi: Benim bilgisayarımda boşta SATA var fakat ismini bilmediğim diğer kablo yok. 1. SSD 2. HDD almıştım. 3. SSD olacak. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı kablosunu diyorsanız 2'den fazla olur kesilmediyse, SATA veri kablosu diyorsanız SATA 3 kablosu temin edip kullanabilirsiniz.
KS KS pasifix Femtopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #5 06 Fil Necati dedi: Güç kaynağı kablosunu diyorsanız 2'den fazla olur kesilmediyse, SATA veri kablosu diyorsanız SATA 3 kablosu temin edip kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güc kablosu yok galiba arkadan gelen armas dedi: Yeterli soket var ise kablo temin edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yeterli sata var fakat güc kablosu yok güç kablosu yok ama hiç arkasını acıp powere bakmadım baksamda anlamam diye düşünüyorum Artı 0 Eksi
06 Fil Necati dedi: Güç kaynağı kablosunu diyorsanız 2'den fazla olur kesilmediyse, SATA veri kablosu diyorsanız SATA 3 kablosu temin edip kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güc kablosu yok galiba arkadan gelen armas dedi: Yeterli soket var ise kablo temin edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yeterli sata var fakat güc kablosu yok güç kablosu yok ama hiç arkasını acıp powere bakmadım baksamda anlamam diye düşünüyorum