R RLG Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #1 Sistemin kurulu olduğu 1.SSD'nin üstüne 2. SSD eklemesi yaptım ancak 2.SSD gözükmedi, servise sormuştum disk yönetiminde çift tıklayınca gözükeceğini söylemişti. Denedim ancak gözükmedi, acaba yeni SSD taktığımızda ne yapmamız gerekiyor?
Sistemin kurulu olduğu 1.SSD'nin üstüne 2. SSD eklemesi yaptım ancak 2.SSD gözükmedi, servise sormuştum disk yönetiminde çift tıklayınca gözükeceğini söylemişti. Denedim ancak gözükmedi, acaba yeni SSD taktığımızda ne yapmamız gerekiyor?
R recep50 Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.265 Çözümler 13 4 Temmuz 2024 #2 Disk yönetiminden yol vermeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS R RLG Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #3 sürücü harf ve yolu değiştir kısmından ilerliyorum o zaman D olarak atadım RAW biçiminde yazıyor ancak D boş biçimlendirmem mi gerekiyor? Artı 0 Eksi
sürücü harf ve yolu değiştir kısmından ilerliyorum o zaman D olarak atadım RAW biçiminde yazıyor ancak D boş biçimlendirmem mi gerekiyor?
R recep50 Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.265 Çözümler 13 4 Temmuz 2024 #4 RLG dedi: Sürücü harf ve yolu değiştir kısmından ilerliyorum o zaman. D olarak atadım RAW biçiminde yazıyor ancak D boş Biçimlendirmem mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
RLG dedi: Sürücü harf ve yolu değiştir kısmından ilerliyorum o zaman. D olarak atadım RAW biçiminde yazıyor ancak D boş Biçimlendirmem mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Evet.
KS KS R RLG Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #5 Videolarda direkt çıkıyormuş bende çıkmadı da deniyoprum Artı 0 Eksi