Kroxe Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 537 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Bugün termal macun sürdüm bilgisayarıma, açtıktan sonra fanın hızlı çalıştığını ve masaüstündeyken vs. kasmaya başladığını anladım, çözümü nedir?
Merhaba arkadaşlar. Bugün termal macun sürdüm bilgisayarıma, açtıktan sonra fanın hızlı çalıştığını ve masaüstündeyken vs. kasmaya başladığını anladım, çözümü nedir?
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.332 Çözümler 951 7 Temmuz 2024 #31 Soğutucunun üzerindekini temizleyin, temiz bakır kalsın. Artı 0 Eksi
KS KS Kroxe Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 537 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #32 Marix dedi: Soğutucunun üzerindekini temizleyin, temiz bakır kalsın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam yarın dedikleriniz yapıcam olmazsa gene yazarım buraya. Marix dedi: Soğutucunun üzerindekini temizleyin, temiz bakır kalsın. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi yaptım gene bir şey olmadı. Bilgisayarı açtığım gibi 95 derecede çalışıyor. Son düzenleme: 7 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Marix dedi: Soğutucunun üzerindekini temizleyin, temiz bakır kalsın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam yarın dedikleriniz yapıcam olmazsa gene yazarım buraya. Marix dedi: Soğutucunun üzerindekini temizleyin, temiz bakır kalsın. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi yaptım gene bir şey olmadı. Bilgisayarı açtığım gibi 95 derecede çalışıyor.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.332 Çözümler 951 7 Temmuz 2024 #33 Soğutucuyu temizlediniz, işlemde macun duruyordu bu şekilde montajladınız boşta 95 derece, öyle mi? Artı 0 Eksi
KS KS Kroxe Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 537 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #34 Marix dedi: Soğutucuyu temizlediniz, işlemde macun duruyordu bu şekilde montajladınız boşta 95 derece, öyle mi? Genişletmek için tıkla... Soğutucuyu peçeteyle temizledim. İşlemcide macun duruyordu ama bayağı fazla değil ama vardı boşta 95 derece evet. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Soğutucuyu temizlediniz, işlemde macun duruyordu bu şekilde montajladınız boşta 95 derece, öyle mi? Genişletmek için tıkla... Soğutucuyu peçeteyle temizledim. İşlemcide macun duruyordu ama bayağı fazla değil ama vardı boşta 95 derece evet.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.332 Çözümler 951 7 Temmuz 2024 #35 Soğutucu işlemciye tam temas etmezse bu kadar ısınır, montajda bir hata yapıyorsunuz gibi. Artı 0 Eksi