Termal macun sürdükten sonra bilgisayar açılmıyor

lozenge

Megapat
Termal macun değiştirdikten sonra bilgisayar açılmamaya başladı. Güç düğmesine basıyorum hiçbir tepki yok. Tüm kabloları kontrol ettim, pinleri kontrol ettim yamukluk yok, RAM'leri çıkar tak yaptım fakat değişen bir şey olmadı. Güç kaynağını kısa devre yapınca güç geliyor sadece güç kaynağı çalışıyor. Fanlar vs. çalışmıyor. Şimdiden teşekkürler.

Evet, yerli yerinde ama soğutucu ile alakalı olabilir mi ki? Çünkü hiçbir şekilde açılmıyor PC; ne fanlar dönüyor ne de bir ışık yanıyor.

Az evvel şöyle bir şey oldu: BIOS pilini çıkartıp tekrar taktım. Sonra güç düğmesine bastığımda, anlık olarak PC açıldı ve tekrar kapandı.

Son düzenleme:
Kartı söküp açmayı deneyin bi hocam
Valla her şeyi denedim ama olmadı, son çare tamirciye verdim. Güç kaynağı yanmış dedi, bir de RAM entegrasi arızalanmış dedi. Ram entegresi diye bir şey mi varmış? Anlamadığım şu, güç kaynağı yanmış olsa, kısa devre yapınca nasıl çalışıyor 🤷🏻‍♂️ galiba dolandırıldık 🤣

Bu arada yardımın için teşekkür ederim 😊

Klasik yalanı söylemiş sana psu yandı diye. Muhtemelen sistemde 1 parçanda sorun vardır. Geçmiş olsun.
Zaten ben o yalanı göze alarak gitmiştim. Ne yapalım, çok bilmeyince böyle olur. Adamın dediği: 'Sen gidince ben kendim PSU takıp baktım, anakarta güç geldi.' Neyse, yapacak bir şey yok. 🤷🏻‍♂️ Şimdi kısa devre yapınca da çalışmıyor eski PSU. Şu bir adam var ya, 'Anaaa dolandırıcılık laa!' diyen, onun gibi oldum. 😂

Teşekkür ederim bu arada 😊

geçmiş olsun olanla ölene çare yok.
Zaten ben o yalanı göze alarak gitmiştim. Ne yapalım, çok bilmeyince böyle olur. Adamın dediği: 'Sen gidince ben kendim PSU takıp baktım, anakarta güç geldi.' Neyse, yapacak bir şey yok. 🤷🏻‍♂️ Şimdi kısa devre yapınca da çalışmıyor eski PSU. Şu bir adam var ya, 'Anaaa dolandırıcılık laa!' diyen, onun gibi oldum. 😂

Teşekkür ederim bu arada

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı