Film indireceğim diye trojan bulaştırdım. Windows'ta virüs bulundu yazısı çıktığımda öyle yazıyordu. Yani 2 diskim var, birinde önemli dosyalarım var, o yüzden çok format atmak sitemiyorum.Şimdilik bilgisayarı kapattım, Trojan Remover ya da işlevsel bir program var mı? Varsa PC'yi açıp mı yapmam gerek yoksa başka yollarla mı, USB'ye atarak falan? Yardımcı olursanız sevinirim.
Kaspersky Plus antivirüs, cihazlarınız için virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, oltalama saldırılarına ve çevrimiçi tehditlere karşı gerçek zamanlı koruma sağlar. Windows, Mac, Android ve iOS ile uyumludur.
Film indireceğim diye trojan bulaştırdım. Windows'ta virüs bulundu yazısı çıktığımda öyle yazıyordu. Yani 2 diskim var, birinde önemli dosyalarım var, o yüzden çok format atmak sitemiyorum.Şimdilik bilgisayarı kapattım, Trojan Remover ya da işlevsel bir program var mı? Varsa PC'yi açıp mı yapmam gerek yoksa başka yollarla mı, USB'ye atarak falan? Yardımcı olursanız sevinirim.
Trojan diye başka bir dosyayı da virüs olarak bulmuş olabilir. Ayrıca gerçekten bir virüsse zaten 2. diskinede yayılmıştır. Tavsiyem internetini kesip virüs taraması yaptırman.
Trojan diye başka bir dosyayı da virüs olarak bulmuş olabilir. Ayrıca gerçekten bir virüsse zaten 2. diskinede yayılmıştır. Tavsiyem internetini kesip virüs taraması yaptıin.
CMD'den baktım giren yabancı bir şey yok gibiydi ve uzaktan kontrol gibi bağlantıları kapattım ama Malwarebytes indirme için geri açtım, şimdi taram yapacağım.
Kaspersky Plus antivirüs, cihazlarınız için virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, oltalama saldırılarına ve çevrimiçi tehditlere karşı gerçek zamanlı koruma sağlar. Windows, Mac, Android ve iOS ile uyumludur.
Evet eğer Linux kullanıcısı değilseniz Kaspersky yi kullanmanız gerek. Önerim Plus olan versiyonudur. 100 liralığa ek olarak "Veri Sızıntısı Denetleyicisi" bulunuyor. Yinede siz bilirsiniz
Her türlüsü işinizi çok rahatlıkla görecektir. Pişman olmayacaksınız.