Bir şey araştırırken bir siteye girdim Kaspersky engelledi. Ancak daha sonra yanlışlıkla tekrar tıkladım o siteye bu sefer uBlock Origin sayfanın yüklenmesini engelledi ve bir sürü garip yazılar vardı. Virüs girmiş midir?
Kapersky engellemiş virüs girdiğini düşünmüyorum ama girmiş olma ihtimali de çok yüksek gibi geldi. Tam taramalar çok uzun sürüyor ama dayanmanız gerekiyor bence.
Kaspersky engellemiş virüs girdiğini düşünmüyorum ama girmiş olma ihtimali de çok yüksek gibi geldi. Tam taramalar çok uzun sürüyor ama dayanmanız gerekiyor bence.
Attığınız son ekran görüntüsündeki kodu analiz ettim ve maalesef iç açıcı haberlerle gelmeyeceğim... Hocam, bu çok tehlikeli olabilir... Derhal Windows Defender Tam Tarama yapın ve CMD'ye girip Ipconfig /flushdns yazın. Geçmiş olsun.
Attığınız son ekran görüntüsündeki kodu analiz ettim ve maalesef iç açıcı haberlerle gelmeyeceğim... Hocam, bu çok tehlikeli olabilir... Derhal Windows Defender Tam Tarama yapın ve CMD'ye girip Ipconfig /flushdns yazın. Geçmiş olsun.
Malware ile hiçbir şey çıkmayan bilgisayarımdan windows defender trojan buldu dün. Kapersky-Malware- Windows Defender sırasıyla taratın son ikisi çabuk biter.
Malware ile hiçbir şey çıkmayan bilgisayarımdan windows defender trojan buldu dün. Kapersky-Malware- Windows Defender sırasıyla taratın son ikisi çabuk biter.