Sisteme Windows kurulu HDD eklenir mi?

• Konuyu başlatan cozz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.767

cozz

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarimda SSD var. Ustune Windows kurulu olan bir HDD'yi oyun yuklemek için ekleyebilir miyim?

Ekleyebilirsiniz hocam. Sorun olmaz. Boot Manager ilk sırada olsun yeter.

Sorun olacağını pek düşünmüyorum lakin sistemde iki windows yüklü depolama biriminin olmasının bazı sakıncaları var birincisi içinde windows olmasından dolayı bilgisayar açıldığında otomatik olarak sistem iki işletim sistemini de görecektir size seçim sunacaktır ve eğer onu açarsanız büyük ihtimalle hata verecektir çünkü içinde mevcut sisteme ait olmayan driverlar mevcut bu sorun yaratacaktır. Bios üzerinden ayarlama şansınız olabilir bunu sistem sadece sizin açılmasını istediğiniz depolama biriminde ki işletim sistemini görecektir başka sorun olacağını pek düşünmüyorum. Oyun yüklerseniz başka sistemde de çalışacağını pek düşünmüyorum oyunun.

Cikarttigim hdd saglamdi ama nedense windows acilirken takiliyordu o yuzden sdd takmistim.
ssd ile boot edip sonra hdd icindekileri bicimlendirsem temizleyebilir miyim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı