Sisteme Xbox Game Pass için iki farklı Microsoft hesabı eklenebilir mi?

fizikhakimi

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşımla ortak Xbox Game Pass alıp oynuyorduk. Haliyle de onun Microsoft hesabını Xbox Game Pass'ime girmiştim. Normal şartlarda Windows ayarlarında kendi Microsoft hesabım bulunmaktaydı. Fakat sonradan Xbox Game Pass hesabını girdikten sonra Windows ayarlarında arkadaşın Microsoft maili girilmiş gözüküyor ve hiçbir şekilde kendi Microsoft hesabıma geçiş yapamıyorum. Yerel hesap açarak vs mümkün oluyor fakat onda da da çoğu uygulama gidiyor. Kısaca gurbetçiler misali kurulu düzenim gidiyor. Ya direkt o hesaptan çıkma gibi bir şansım ya da aynı oturum üzerinde kendi hesabıma nasıl geçiş sağlarım? Teşekkür ederim.

Adım Emre. Microsoft store, xbox gibi microsoft mailiyle girilen heryere zaten girmiş bulunmaktayım. Ekranda gözüktüğü gibi windows ayarlarında bu böyle kaldığı için, maille ilgili sorun yaşandığında illaki arkadaşıma ulaşıp kod almam gerekiyor. Buraya kendi mailimle giriş yapmak istiyorum fakat buna izin vermiyor. (Kendi bilgisayarımı hesaptan çıkarttım ona rağmen böyle kaldı ve değişmiyor.)
1764187993368.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı