Merhaba arkadaşlar. Eski PC'den kurtardığım SSD'yi yeni bilgisayarda ikinci SSD olarak kullanmak istiyorum. Önceden SSD'ye yapmam gereken bir şey var mıdır?
Takacaksın. Önüne bir ekran gelecek. Windows kurduğun diski seçip SSD'de Windows varsa o silinecek. Sonra SSD'yi tanıtıp kullanacaksın.Merhaba arkadaşlar. Eski PC'den kurtardığım SSD'yi yeni bilgisayarda ikinci SSD olarak kullanmak istiyorum. Önceden SSD'ye yapmam gereken bir şey var mıdır?
Çözüm olarak işaretlerden sevinirim. Böylelikle diğer kullanıcılar çözümün ne olduğunu tamamen anlayabilir.Teşekkürler.
Çözüm olarak işaretlerden sevinirim. Böylelikle diğer kullanıcılar çözümün ne olduğunu tamamen anlayabilir.
Benimkini işaretlemesine gerek yok. Çözüm ilk atılan mesaj ise onu da işaretleyebilir. Sadece kullanıcıların sonra gelip çözüm hangisi demesine gerek kalmaz.Böylelikle BadGamer adlı kullanıcının çözümler sayısını yükseltebilirsin. Gel benim konularıma da yaz, söz seni çözüm işaretlicem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.