TurkNet'ten Superonline'a 1000 Mbps internet için geçmeye değer mi?

Erkin Ulaş

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Kasa: Lian Li V3000 Plus
Anakart: Msi X870E Carbon Wifi
RAM: Corsair Dominator Titanium 64 GB 6000 MHz EXPO
GPU: Gigabyte RTX 3090 Gaming OC
CPU: AMD Ryzen 9800X3D
PSU: FPS Hydro G 1000W
AIO: Arctic Liquid Freezer II 420mm
Fan: X15 Corsair AR120 A-RGB
TurkNet 100Mbps kullanıyorum ve aylık 700TL ödüyorum. Açıkçası taahhütsüz kullanmanın bir artısını görmedim, zira bu onlara istedikleri zaman zam yapma hakkını veriyor. İlk geçtiğim sene mükemmeldi ama bu zam işinin suyunu çıkardılar maalesef. Yılbaşından sonra yine banko zam bekliyorum bu sebeple aynı fiyata Superonline 1000 Mbps internet veriyor 12 ay taahhüt ile. Sizin tavsiyeniz nedir? Superonline kullanan var mı? Şikayeti sorunu olan oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Superonline çok daha mantıklı. Evimde 1000 Mbps internet var. Açıkçası normal kullanımda bir fark görmedim fakat iş ne zaman ki bir oyun indirmeye geliyor o zaman fark ediliyor. RDR2 gibi bir oyunu Epic Games'ten 1 saatten az bir sürede indirmiştim. Eski internetim olsaydı gece bırakıp sabaha kadar bekleyecektim. Aradaki fiyat farkı çok olmadığı için geçmiştim. Kablo ile tam 1000 Mbps alabiliyorum.

Fiber altyapım aktifleşirse ben de Türknet'ten Superonline'a geçmeyi düşünüyordum ama çoğu yerde Sansüronline gibi yorumlar gördüm, tereddüte düştüm.

aynı değişimi 3 ay önce ben de yaptım. Eğer altyapınız 1000 Mbps ye uygun ise kesinlikle değerlendirin. Şayet ben ne hız ne de başka bir konuda şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sadece ilk hafta 2 kere kesinti problemi yaşadım. Hemen gelip kablolarla ilgili sıkıntıyı çözdüler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı