Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.056 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 13 Ağustos 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, Bootmgr eksik hatası alıyorum ve altta yeniden başlatın diyor. Acaba bu sorunun kaynağı nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2022
Merhaba arkadaşlar, Bootmgr eksik hatası alıyorum ve altta yeniden başlatın diyor. Acaba bu sorunun kaynağı nedir?
KS KS Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.056 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 23 Ağustos 2022 #21 Yener K. dedi: Normalde açılması lazım. Genişletmek için tıkla... Evet evet ama yine aynı sayfaya yönlendiriyor. Alttaki resim ise giriş ekranında olan yazılar. Taeones dedi: Evet evet ama yine aynı sayfaya yönlendiriyor. Alttaki resim ise giriş ekranında olan yazılar. Usb belleği de hazırladım her şeyi ama yine de boot menüsü açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 20220823_214439.jpg 74,6 KB · Görüntüleme: 28 Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Normalde açılması lazım. Genişletmek için tıkla... Evet evet ama yine aynı sayfaya yönlendiriyor. Alttaki resim ise giriş ekranında olan yazılar. Taeones dedi: Evet evet ama yine aynı sayfaya yönlendiriyor. Alttaki resim ise giriş ekranında olan yazılar. Usb belleği de hazırladım her şeyi ama yine de boot menüsü açılmıyor. Genişletmek için tıkla...