Çözüldü Sistemi başlatınca disk görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

troxima

Centipat
Daha fazla  
Diskim görünmüyor. Denetim masasında bilinmiyor başlatılmamış diyor. Bilgisayarı açınca da lock unlock diye iki tane disk çıkıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_6689.jpeg
    119 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_6824.jpeg
    60,7 KB · Görüntüleme: 40
Çözüm
BitLocker ile kendi şifrelediyse yanlışlıkla sistemi araştırıp bakabilirsin bir anahtar/key dosyası olabilir.

Ama başka bir şifreliyiciyse, virüs ise, geçmiş olsun, birinci mesajdaki USB linux kurup Gpart ile formatlanma dışında seçenek yok - en azından 2040 yılında kadar.
List disk ve list Partition görselini atman gerek, her sistemde farklı görünecektir.

Hocam disk kilitli olduğu için hiçbir şey gözükmüyor bir şey seçemeyeceğmi diske ulaşılamadığını söylüyor.

Hocam BitLocker'la kilitlenmiş bir disk kardeşim bir anda gittiğini söyledi bende direk BitLocker attıklarını düşündüm diske.

Son düzenleme:
BitLocker ile kendi şifrelediyse yanlışlıkla sistemi araştırıp bakabilirsin bir anahtar/key dosyası olabilir.

Ama başka bir şifreliyiciyse, virüs ise, geçmiş olsun, birinci mesajdaki USB linux kurup Gpart ile formatlanma dışında seçenek yok - en azından 2040 yılında kadar.

Çözüm

Hocam, dediğinizi yaptım internetten araştırıp sorun çözüldü ama bayağı zahmet gerektiriyor. Siz siz olsun asla korsan oyun indirmeyin. Kardeşim gibi indirdiği oyun da güzel oyun olsa keşke, Nioh adında bir oyun indirmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan sularına yelken açmak antivirüslerden daha fazlasını gerektiriyor, chatgpt ve google'a sordukları tek soruya alışmış kullanıcılar için büyük tehlike.

Araştırdığın çözümü yazar mısın veya en azından bağlantı/link bırakırsan aynı sorunu başkaları için de çözmüş olursun, bu da harika olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…