troxima
Centipat
Daha fazla
BitLocker ile kendi şifrelediyse yanlışlıkla sistemi araştırıp bakabilirsin bir anahtar/key dosyası olabilir.Hocam disk kilitli olduğu için hiçbir şey gözükmüyor bir şey seçemeyeceğmi diske ulaşılamadığını söylüyor.
Hocam BitLocker'la kilitlenmiş bir disk kardeşim bir anda gittiğini söyledi bende direk BitLocker attıklarını düşündüm diske.
List disk ve list Partition görselini atman gerek, her sistemde farklı görünecektir.
BitLocker ile kendi şifrelediyse yanlışlıkla sistemi araştırıp bakabilirsin bir anahtar/key dosyası olabilir.Hocam disk kilitli olduğu için hiçbir şey gözükmüyor bir şey seçemeyeceğmi diske ulaşılamadığını söylüyor.
Hocam BitLocker'la kilitlenmiş bir disk kardeşim bir anda gittiğini söyledi bende direk BitLocker attıklarını düşündüm diske.
BitLocker ile kendi şifrelediyse yanlışlıkla sistemi araştırıp bakabilirsin bir anahtar/key dosyası olabilir.
Ama başka bir şifreliyiciyse, virüs ise, geçmiş olsun, birinci mesajdaki USB Linux kurup gpart ile formatlanma dışında seçenek yok - en azından 2040 yılında.
Korsan sularına yelken açmak antivirüslerden daha fazlasını gerektiriyor, chatgpt ve google'a sordukları tek soruya alışmış kullanıcılar için büyük tehlike.Hocam, dediğinizi yaptım internetten araştırıp sorun çözüldü ama bayağı zahmet gerektiriyor. Siz siz olsun asla korsan oyun indirmeyin. Kardeşim gibi indirdiği oyun da güzel oyun olsa keşke, Nioh adında bir oyun indirmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.