Sistemi İlk Defa Açarken Ne Yapılması Gerekli?

bnymn18

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarım - Bilgisayar Teknisyeni - Halkla İlişkiler Uzmanı
Vatan Bilgisayar'dan bilgisayar topladım parçaları montaj yaptıracağım ama sorun şu ki ben eve geldim bilgisayarın kablolarını bağladım ve power tuşuna bastım bilgisayar çalışmaya başladı. Peki benim karşıma ne çıkacak? Ve ne yapmam lazim? Ama yapmam gereken adımları bilmiyorum bana yorum olarak yazarsanız memnun olurum. Bilgisayar Freedos işletim sistemini ben kuracağım. Altta belirttiğim sistemi topladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hayırlı olsun. Vatan Computer size biraz sıkıntı çıkartır umarım öyle olmaz. Windows 10'un en güncel sürümünü USB belleğinize yükledikten sonra kurulum yapın. Kurulum yaptıktan sonra gereken tek şey sürücüleri yüklemek. Ekran kartının sürücüsünü sitesinden diğer bileşenikilerini donanım kimlikleri ile yükleyebilirisin. Driver yükleyici programlar çok önerilmiyor özellikle IOBIT yazılımlarını kullanma. Fakat ben bir program yardımıyla yükleyeceğim der isen bu konuda en kaliteli program DriverDoc'tur. Donanım kimliği ile bulamadığınız sürücüleri(sanmam bulamayacağınızı) bu program yardımı ile yükleyebilirsiniz. Donanım kimliği yardımı ile nasıl sürücü yükleneceğini bilmiyorsanız göz atın: Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun

Afedersiniz ama orjinal kuramicam windows'u sorun olur mu yani çünkü ek bi ücret odiyemem su an ama bilgisayar da coook acil olduğu için.

Afedersiniz ama orjinal kuramicam windows'u sorun olur mu yani çünkü ek bi ücret odiyemem su an ama bilgisayar da coook acil olduğu için.
Orjinal alma imkanınız olasaya kadar burdan indirin. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Bildiğim kadarıyla Rehber'de ki size uygun olan anahtarı girince belli bir süre sıkıntısız kullanabilirsiniz. Aksi taktir de KMSpico gibi yazılımlar kullanıp başınızı yakmayın.

Bios güncellemesi nasıl yapılıyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkür ederim çünkü baktım 500 tl Windows 10 home yani pahalı yardımınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…