- Yükseltme yapıldığında bazen sorunlar oluşabiliyor, hatta sık sık forumda yükseltme ve sıfırlama sonrası sorunlar yaşayan kullanıcılar görebiliyoruz. Bu yüzden genellikle temiz format öneriyoruz. Temiz formattan sonra bu tür sorunlar yaşandı mı? Kullandığınız lisans anahtarı güvenlidir.
- Format sonrası sistemde kalan veriler çok büyük veriler değildir, diskte çok yer kaplamaz. Format öncesi veriler, format sonrası Windows'u etkilemez.
- Dediğim gibi, format attıktan sonra, önceki Windows hatalarınız, dosyalarınız; şu anki Windows'u etkilemez. Temiz format sistemi komple sıfırlamaktır aslında. Arkadaşlarımızın bahsettiği "Diskte hiçbir iz bırakmadan silmek demek değildir." Her formattan sonra diskte izler kalır, ancak bunlar önemsizdir. Eğer bu ufacık, önemsiz verilerin bile diskte bulunmamasını istiyorsanız Low Level Format kullanmalısınız, aksi taktirde temiz kurulum yeterli olur.
- Bitdefender aktif koruma da sağlar, linke tıkladığınızda bir şey olmaz. Ancak ben yine de ben ekstra önlem almak istiyorum diyorsanız, URL için tarama yapabileceğiniz, URL'nin götürdüğü websitesini gösteren ve virüs taraması yapabilen siteler mevcut. Bunlardan bazıları, önerdiklerim:
ScanURL.net: Website/URL/Link Scanner Safety Check for Phishing, Malware/Viruses, Scammy Reputation/Behavior
Free website reputation checker tool lets you scan a website with multiple website reputation/blocklist services to check if the website is safe and legit or malicious. Check the online reputation of a website to better detect potentially malicious and scam websites.
Decode from URL-encoded format or encode into it with various advanced options. Our site has an easy to use online tool to convert your data.