Sistemi kasaya takınca çalışmıyor

Dün yeni kasam geldi montajını yaptım açılmadı. Bugün uzay montaj denedim açıldı. Şimdi yeniden kasaya monte ettim bilgisayarın çalıştığını gösteren mavi LED ışık güç verdiğimde açılıp hemen kapanıyor.

Kısa devre yapıyor olabilir mi? Kasanın anakart yükseltme vidalarını düzgün taktınız mı?

Evet yükseltme vidaları takılı ancak bir daha kontrol edeyim şu anda anakarttan çıkaramadığım bir vida var onu nasıl çıkarabilirim boşa dönüyor.

Kısa devre yapıyor olabilir mi? Kasanın anakart yükseltme vidalarını düzgün taktınız mı?

Çıkmıyor dediğin vidada yüseltme vidalarını takmayı unutmuşum takıp deneyeceğim.

Anakart kısa devre yapıyor olabilir kasa ile ya da kasanın açma kapama butonunda bir sıkıntı vardır.

Kasaya takmadan uzay montajda kasanın tuşlarını bağladım çalıştı kasaya takınca sıkıntı oluyor.

Yükseltme vidaları düzgünmüş çıkmıyor dediğim vida ile yükseltme vidası birleşik kalmış hocam.

Bir bilgisayarcıya.

@thedeuss
Fotoğraf atabilir misiniz? Anakarta uygun yerlere taktınız mı? @gravediggermtd dediği gibi güç düğmesinde sorun olabilir. Kısa devre ile açmanız mümkün mü? Vidalar biraz zor çıkar. Pense ile kasanın anakart yükseltme vidalarını daha rahat çıkartırsınız.

Anakartın tam sol üstündeki vidayı takınca kısa devre yapıyor. Takmazsam sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı