Sistemi olmayan birisi için VR önerisi

Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarım hiçbir VR oyununu kaldırabilecek düzeyde değil, Xbox'um var ama Xbox VR desteklemiyor. Harici belleği olan VR'lar var yanlış bilmiyorsam. Acaba önerebilir misiniz onlardan en kaliteli ve en ucuz olanı?

Oculus Quest 2 işini görecektir. İçinde kendi işletim sistemi var bilgisayardan bağımsız bir şekilde çalışabiliyor yalnız kendi uygulama mağazası normalden biraz pahalı.

İnternette 200 250 TL'ye tüm oyunları açabiliyor bazı kişiler, onlardan yardım alırım.

Oculus Quest 2 işini görecektir. İçinde kendi işletim sistemi var bilgisayardan bağımsız bir şekilde çalışabiliyor yalnız kendi uygulama mağazası normalden biraz pahalı.

İçinde Half-Life Alyx, Horizon'un yeni oyunu var mı mesela?

İnternette 200 250 TL'ye tüm oyunları açabiliyor bazı kişiler, onlardan yardım alırım.

Quest'i kullandığımda bilgisayardan Steam üzeri kullandım. Biraz internette araştırma yaptım reddit'te Half Life Alyx'in olmadığını söylemişler. Zaten o "bazı kişiler" oculus storeda olmayan oyunları yükleyebildiği için bence çokta sorun değil. :)

Quest'i kullandığımda bilgisayardan Steam üzeri kullandım. Biraz internette araştırma yaptım reddit'te Half Life Alyx'in olmadığını söylemişler. Zaten o "bazı kişiler" oculus storeda olmayan oyunları yükleyebildiği için bence çokta sorun değil. :)
Çok iyi o zaman.

Half-Life Alyx yükleseniz bile gözlük onu kaldırmayacaktir ayrica yuklemeniz mümkün değil Oculus Quest 2 Android tabanlı bir işletim sistemi ile geliyor eğerl Alyx oynamak istiyorsaniz gözlüğü VR destekli bir bilgisayara bağlamak zorundasınız gözlüğü çünkü oyun gözlükte değil bilgisayarda işleniyor.

Half-Life Alyx yükleseniz bile gözlük onu kaldırmayacaktir ayrica yuklemeniz mümkün değil Oculus Quest 2 Android tabanlı bir işletim sistemi ile geliyor eğerl Alyx oynamak istiyorsaniz gözlüğü VR destekli bir bilgisayara bağlamak zorundasınız gözlüğü çünkü oyun gözlükte değil bilgisayarda işleniyor.

Anladım, ama yine de oynayabilirim değil mi PC üzerinden.

Aynı zamanda içinde Store üzerindende oyun oynayabilirim ama değil mi?

Evet her ikisini de kullanabilirsiniz ancak beat saber gibi oyunlari Steam'den alıp bilgisayar ile oynamanızı tavsiye ederim çünkü kendi Store'unda TR için bir fiyatlandırma bulunmuyor oyunlar biraz tuzlu telefon için uygulaması vardı indirip boş bir hesap açarak fiyat bilgilerini ve bulunan uygulamalara göz atabilirsiniz. Uygulamanın adı (meta Quest) imiş bende bir ara aynı gözlüğü almayı düşünüyordum o ara kontrol etmiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı