Kuralları okusa iyi olur.İnsanların bilmemesi, senin onlara saldırman hakkını ortaya çıkarmaz.

Kuralları okusa iyi olur.İnsanların bilmemesi, senin onlara saldırman hakkını ortaya çıkarmaz.
İnsanların bilmemesi, senin onlara saldırman hakkını ortaya çıkarmaz.
Bir şey bilmediğimiz yok ama malum kuralları okuyamayacak kadar miyop insanlar var.İnsanların bilmemesi...
@WoLeRm neden kızgın attın?
Mobilde imza görünmüyor, ayrıca sistemini yazmak zorunda! Ben nereden bileceğim imzadakinin doğru olduğunu.İnsanların bilmemesi, senin onlara saldırman hakkını ortaya çıkarmaz.
Yukarıda belirttim. Sen bilgili olabilirsin. Belki karşındaki kişi yeni biri.
Konuya gelirsek, PSU'dan dolayı fiyatı 6000TL yaparsan satılma oranı aşırı derecede yükselir.
Güncelledim kusura bakmayın.Mobilde imza görünmüyor, ayrıca sistemini yazmak zorunda! Ben nereden bileceğim imzadakinin doğru olduğunu.
Blokla geç sıkıntı çıkaranları. 3 kişi blokladım konuda![]()
Karşındakinin yeni biri olması bir şeyi değiştirmez, sosyali kullanmadan önce kuralları iyice okuyacak.Yukarıda belirttim. Sen bilgili olabilirsin. Belki karşındaki kişi yeni biri.
Konuya gelirsek, PSU'dan dolayı fiyatı 6000TL yaparsan satılma oranı aşırı derecede yükselir.
2.5 Ay oldu.Kaç ay kullandın?
Sistem ne? Tam bileşenleri söyle.
Güncelledim.Sisteminiz ne? Hangi sistem? İmzadakinden bahsediyorsanız güncel mi nereden bilelim?
Eğer ondan bahsediyorsanız PSU dışında iyi bir sistem aslında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.