Sistemi SATA SSD'den M.2 SSD'ye taşımak

qryzensar

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar ben 480GB normal SSD kullanıyorum ve 512 GB M.2 SSD aldım. Sistemimi M.2 SSD'ye taşımak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. Önerdiğiniz programlar ve yönetmeler varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem.
MSI B450M A Pro Max.
MSI GTX1660 Super Gaming X 6 GB GDDR6.
AMD Ryzen 5 3500.
16 GB(8x2) XPG 3000MHz RAM.
480GB SanDisk SSD.
512 GB M.2 SSD.

Boyutları uygun olduğu sürece klonlama yapabilirsiniz.

Temiz kurulum daha iyi olacaktır. Taşıma işlemini yapıp bazı sorunlar yaşayan kişiler olmuştu.

AOMEİ veya Acrois True İmage ile yapabilirsiniz.

Ben sorun yaşayanlardan biriyim. D: diskinde kurulu Forza Horizon 4, C: diskini klonlamış olmama rağmen işlemden sonra çalışmadı. Windows Store’dan alınan uygulamalarda sorun oluyor sanırım. 100GB oyunu tekrar indirmem gerekti, save dosyam da silinmişti niyeyse.

Temiz kurulum daha iyi olacaktır. Taşıma işlemini yapıp bazı sorunlar yaşayan kişiler olmuştu.

Temiz kurulum nedir ve nasıl yapılır bilgi verir misiniz?

Burada BIOS'a giriliyor BIOS'a girsem ve bunları yapsam bir şey olur mu sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Format dediğimiz olaya temiz kurulum denir. USB ile yeni aldığınız M.2 SSD'ye sıfırdan Windows kurup oyunlarınızı, programlarınızı indirmenize temiz kurulum denir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…