Sistemi sıfırlamak zararlı mıdır?

348103

Hectopat
Öncelikle selamlar. Sorum başlıktaki gibi. Forumdan biri böyle bir şey yazmış, eskilerden. Ben de sıfırlama yaptıktan sonra bilgisayar bir garip olmaya başladı. Acaba gerçekten sağlıksız bir işlem midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücülerimi güncelledim ama tam sürücüler hakkında bilgim yok sadece GeForce Experience yükleyip Windows Update ayaylarını yaptım acaba işlemcilerin falanda sürücüleri var mı varsa nereden indirebilirim?

AMD için:
Intel için:

Benim bildiğim, sürücü ayarları, sıfırlama esnasında fabrika ayarlarına döner ve ayrıca güncelleme var ise yapılır. Eğer sürücüler güncel ise ayarları gözden geçirin.
Tam olarak nasıl bir şekilde garip davranıyor?

Benim bildiğim, sürücü ayarları, sıfırlama esnasında fabrika ayarlarına döner ve ayrıca güncelleme var ise yapılır. Eğer sürücüler güncel ise ayarları gözden geçirin.
Tam olarak nasıl bir şekilde garip davranıyor?

Bilgisayardaki kapanmalar bu konudan bakabilirsiniz.
AMD için:
Intel için:

Teşekkürler acaba bunlardan başka sürücülerde var mıdır indirmem gereken kusura bakmayın biraz fazla soru sordum.

Bilgisayardaki kapanmalar bu konudan bakabilirsiniz.

Teşekkürler acaba bunlardan başka sürücülerde var mıdır indirmem gereken kusura bakmayın biraz fazla soru sordum.

Sorulan sorulara cevap vermek için, birbirimize destek olmak için varız, kusuru olmaz soru sormanın. 😀
Şimdilik bu güncellemeleri yapın düzelme olmazsa diğer ihtimallere bakarız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı