Sistemi yormayacak antivirüs önerisi

  • Konuyu başlatan Neutral
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1B
N

Neutral

Ziyaretçi
Merhaba,

ESET NOD32 kullanıyordum fakat arka planda acayip derecede sistem kaynaklarımı kullanarak bilgisayarımı yavaşlatıyordu.

Sizlerden sistemi yormayacak, güvenilir bir antivirüs önerisi bekliyorum. Aslında antivirüs olmadan kullanacaktım fakat yeğenim falan oraya buraya tıkladığından bu önlemi almak gerekli.
 
Arka planda sistem kaynaklarımı yormaması yeterli. Ücretli de olabilir, ücretsiz de. Çünkü bu yazılımlara cidden ihtiyaç var, karşılığını verelim.

Teşekkürler bu arada.
 
Norton sistemi yormayan yazılımlar arasında. Kaynak tüketimiyle ilgili herhangi bir sıkıntı görmedim. Zamanında bu konuda çok eleştiri aldığı için bu konu üzerine çok gitmişler zaten. Eski bilgisayarlarımda Norton kullanıyorum.
 
SSD ile birlikte Kaspersky Internet Security 2014 kullanıyorum. Varlığını unutuyorum bazen hiç kastığını görmedim hissetmedim. İnce ayarlardan sistemi yormaması için iyileştirmeler yapıyorsun. Sadece sistem boşken çalışıyor, yada çalışırken bir şey yaptığında sana kaynak ayırıyor falan filan.

Gittigidiyor'dan 2 kullanıcı 1 yıl 40 liraya bile bulabilirsin.
 
Kaspersky eski sistemlerde biraz sıkıntı çıkarabilir. SSD'li yeni bir bilgisayarda tabii ki sorun çıkarmayacaktır ancak eski bilgisayarlar için biraz fazla geldiği de bilinen bir gerçek. Koruma olarak daha iyidir onun dışında tabii ki. Yeğen kaç yaşında bilmiyorum ama içindeki ebeveyn filtresi piyasada bulunan en iyi filtrelerden. Bazı şeyleri kısıtlayabilirsin ordan da. Dediğim gibi sistem önemli ama.
 
Çoğunlukla şu oyun sitelerinden oyun oynarken her türlü linke basıyor, en azından sistem zarar görmesin diye uğraşıyorum.

İki seçenek için de bir değerlendirme yapacağım, çok teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı