Sistemi Yormayacak Oyun İçi HD Video Kaydetme Programları

Fraise

Hectopat
Merhaba arkadaşlar ben bir sürü video kaydetme programı denedim ;
Fraps: sorunu video yavaş ilerliyor render yapınca geçiyor mu bana garip geliyor ama.
ShadowPlay: Program arayüzü çok karışık geldi tanıtım varsa linkini verirseniz lütfen sevinirim
Action: Fraps'taki aynı sorun bunda da var.

Son düzenleyen: Moderatör:
ShadowPlay'in neresi karışık geldi anlamadım?
Ayarları zaten kendi ayarlı olarak geliyor, yapacağınız tek şey aktif hale getirip oyuna dalmak.
F9 ile videoları kaydeder, F10 ile gölge kaydı yani siz oyun oynarken olağanüstü bir şey olunca, son 20 dakikaya kadar video almanıza olanak sağlıyor.
Ayrıca ShadowPlay gibi bir imkanı olup da, başka program arayanı ilk defa görüyorum. Buyrun bu video size yardımcı olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Open broadcaster software. Arayüzü karışık gelebilir ama basit sadece tuşları ataman gerek. Yapamazsam oyunlog ve pintipandanın kanalında kullanımı mevcut 10 dk falan olması lazım videonun.

Open Broadcaster Software Pintipanda'nin kanalında açıklanıyor. O program güzel ama yapamazsan Bandicam iyidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı