Sistemi Yormayan Ücretli Antivirüs Programı Önerisi

Mithril5

Megapat
İnternetten sık indirme yapıyorum. Film, müzik, oyun vs. Tabi hangi dosyanın zararlı veya yararlı olduğunu anlama şansım olmadığı için antivirüs programı almayı düşünüyorum. Sistemi çok yormadan kullanabileceğim antivirüs arıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows defender güncel tutulduğu sürece yeterli. Yine de ikinci bir program istiyorsan Kaspersky kullanabilirsin.

Kaspersky biraz yorar ama antivirüs olarak tam performansı alacağından emin olabilirsin 3 yıldır aralıksız kullanıyorum. 2 ay önce McAfee denedim bi hoşuma gidemedi sürekli engellemeler bildirimler. Tekrar Kaspersky'a dönüş yaptım memnunum.

Sistemde SSD yok ise hangisini kuracağınız çok önemli değil, SSD yoksa hepsi hemen hemen aynı şekilde yorar. Defender veya Kaspersky yeterlidir.

Sistemde SSD yok ise hangisini kuracağınız çok önemli değil, SSD yoksa hepsi hemen hemen aynı şekilde yorar. Defender veya Kaspersky yeterlidir.
Kesin olarak yorar diyemeyiz. Genel itibariyle yormaz. Sistem gereksinimlerini fazlasıyla karşıladığı sürece bir sorun yaşamazsınız.

Bu arada Defender yeterli değildir.

Sistemimde Ssd var. Defender bana yetersiz gibi geliyor. Kaspesky deneme sürümü yüklü şu anda ama free sürüm tam anlamıyla koruma sağlamıyor kanaatimce. Aklımda Kaspersky İnternet Security Premium koruma var ?
Bu arada harici hdd ve içerisinde birçok yüklü dosya var bu harici hdd leri taratmak için ideal midir ?

Bir iş adamı değilseniz, sürekli mail gelip gitmiyorsa biraz girdiğiniz ve indirme yaptığınız sitelere dikkat ederseniz Defender veya Kaspersky Free yeterlidir.

Ben en iyisini alıyım "aptük düptük" sitelere girip her şeyi indiriyim nasıl olsa var diye düşünmek yerine biraz bilinçlenip girdiğiniz ve indirme yaptığınız yerlere dikkat ederseniz paranızda cebinizde kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…