Çözüldü Sistemim donusturucu kullanilirken goruntu vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kayra342727

Hectopat
Yer
Konsantiniyye
Merhaba arkadaşlar, bugün bir sebepten dolayı monitörüme bağlı olan VGA kablosunu dönüştürücüye taktım, normal olarak da dönüştürücüdeki VGA kablosunu monitöre taktım ancak bundan sonra ekrana görüntü gelmemeye başladı. Bildirim sesi falan geliyor, anakarta taktım VGA kablosunu görüntü geldi ama ekran kartına bağlı olan dönüştürücü ile denediğimde nedense olmuyordu, acaba ekran kartı yüzünden mi? Yardımcı olur musunuz?

IMG_20240714_153737.jpg

Çözüm
Dönüştürücü arızalı olabilir farklı bir dönüştürücü kullanmayı deneyin anakarta bağladığınzıda görüntü gelmesinin sebebi ise işlemcinizin ekran kartlı bir işlemci olduğundan dolayıdır.
Ekran kartına gelecek olursak dönüşütürücüyü farklı bir ekran kartıyla veya bilgisayar ile kullanmayı deneyin.

İyi sosyaller.
Dönüştürücü arızalı olabilir farklı bir dönüştürücü kullanmayı deneyin anakarta bağladığınzıda görüntü gelmesinin sebebi ise işlemcinizin ekran kartlı bir işlemci olduğundan dolayıdır.
Ekran kartına gelecek olursak dönüşütürücüyü farklı bir ekran kartıyla veya bilgisayar ile kullanmayı deneyin.

İyi sosyaller.

Çözüm

İyi sosyaller.
Mesaj bildirimi gelmediği için cevabınızı görmemişim o yüzden cevap veremedim kusura bakmayın, evet bugün gündüz dönüştürücü değiştirdim ve sorunum düzeldi geç görsemde cevabınız doğruymuş teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı