Sistemim için hangi işletim sistemi uygun?

• Konuyu başlatan Batu Z
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 3.455
Merhaba. Ben Windows 10 Home kullanıyorum fakat oyun oynarken çok sorun yaşıyorum. Sizce sistemim için hangi işletim sistemi daha hızlı olur? Oyun oynayan birisiyim.

Sistemim: İşlemci: Intel Xeon CPU X3430 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz RAM: 4096MB Ekran Kartı: MSI Radeon R7 240

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizi konu içinde belirtin.

Sistemim profilde yazdığı için belirtmedim ama gerekliyse belirtiyim.
SSD yoksa Windows 10 biraz ağır çalışıyor. Oyunlarda ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz mesela? Ekran kartınız günümüz için çok kötü, 30 FPS aldığın oyunda 60 FPS almayı bekliyorsan aklından çıkart derim.
RAM miktarı da yeterli değil.
Sistemimin kötü olduğunu biliyorum. Ona göre oyunlar oynuyorum. Genelde fps sorunu yaşamıyorum fakat çok fazla takılma oluyor. Benim sorum sistemime en iyi hangi işletim sistemi gider? Windows 10'da kalmalı mıyım?

İşletim sistemin yeterli bence sen PC ni yükselt bende Windows 10 Home kullanıyorum ve güzel performans alıyorum o PC ile alakalı, sen kendine 8 GB RAM bir de uygun fiyatlı ekran kartıdır işlemcidir ana karttır falan al o zaman daha sağlam bir oyun keyfi alırsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı